kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Κατέρρευσε ο «Τζον Σνόου» του Game of Thrones

Ο ηθοποιός αναγκάστηκε να νοσηλευθεί σε ένα πολυτελές κέντρο θεραπείας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Kit Harington υποβάλλεται σε θεραπεία, καθώς κατέρρευσε ύστερα από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones».

Ο ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και διακρίθηκε για την ερμηνεία του στο ρόλο του Τζον Σνόου, αναγκάστηκε να «νοσηλευθεί σε ένα πολυτελές κέντρο θεραπείας και ξεκούρασης στις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να διαχειριστεί ορισμένα προσωπικά του θέματα», σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post, ο αστέρας του Game Of Thrones χρειάστηκε να εισαχθεί σε ιδιωτική ελβετική κλινική στην πολιτεία του Κονέκτικατ, για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με το υπερβολικό άγχος και τη χρήση αλκοόλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κιτ Χάρινγκτον επισκέφτηκε το κέντρο θεραπείας μερικές εβδομάδες πριν από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, έχοντας συμπτώματα πλήρους κατάρρευσης.

«Ο Kit αποφάσισε να επωφεληθεί από τον ελεύθερο χρόνο που προέκυψε στο πρόγραμμά του και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να μπορέσει να περάσει λίγο χρόνο στο κέντρο αποκατάστασης, δουλεύοντας πάνω στα προσωπικά του ζητήματα», ήταν η ακριβής δήλωση του εκπροσώπου του διάσημου ηθοποιού.

Ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό Esquire: «Την τελευταία μέρα των γυρισμάτων αισθανόμουν πολύ καλά ...μέχρι που ήρθε η σειρά μου για τις τελευταίες σκηνές και τότε αισθάνθηκα ότι ήταν αδύνατο να συνεχίσω».

Για την ιστορία να αναφέρουμε πάντως, ότι η προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς φαντασίας που μεταδόθηκε από το αμερικανικό καλωδιακό δίκτυο ΗΒΟ, έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, προσελκύοντας 19,3 εκατομμύρια θεατές μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker