kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Αναβάλει τις συναυλίες της η Ariana Grande λόγω ασθένειας

Ξύπνησα σήμερα υπερβολικά άρρωστη και ο γιατρός μου με συμβούλευσε να αναβάλλω...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Ariana Grande αναγκάστηκε να αναβάλει δυο από τις προσεχείς συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, λόγω ξαφνικής ασθένειας.

Η εμφάνιση της Ariana στο Amalie Arena της Τάμπα στη Φλόριντα και της επόμενης ημέρας στο Amway Center του Ορλάντο, δεν θα πραγματοποιηθούν και μεταφέρονται αναγκαστικά σε νέες ημερομηνίες στα τέλη του Νοεμβρίου.

Την είδηση της αναβολής ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια μέσω ανάρτησης στο Instagram, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Ξύπνησα σήμερα υπερβολικά άρρωστη και επισκέφτηκα αμέσως το γιατρό μου, ο οποίος με συμβούλευσε να αναβάλλω αυτές τις δυο συναυλίες. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη».

Όπως ανακοινώθηκε, τα εισιτήρια των συναυλιών ισχύουν και για τις νέες ημερομηνίες, ενώ οι επόμενες προγραμματισμένες εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Νωρίτερα η Ariana Grande είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια για την εικόνα της, όπως έχει αποτυπωθεί στο νέο κέρινο ομοίωμα που παρουσιάστηκε στο περίφημο μουσείο Madame Tussauds.

Το νέο απόκτημα που κοσμεί πλέον το μουσείο Madame Tussauds του Λονδίνου φαίνεται πως έχει απογοητεύσει αρκετούς από τους χρήστες στα κοινωνικά μέσα, που έσπευσαν ήδη να σχολιάσουν αμήχανα το εικαστικό αποτέλεσμα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker