kiss-logo
Now playingBRING ME TO LIFE EVANESCENCE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Διαφορετικό θα είναι το επόμενο άλμπουμ των Evanescence

O στόχος των Evanescence είναι να κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ που θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Amy Lee, ο στόχος των Evanescence είναι να κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ που θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Η τελευταία φορά που το συγκρότημα συναντήθηκε σε στούντιο για την ηχογράφηση άλμπουμ, ήταν το 2011. Το 2017 ωστόσο, κυκλοφόρησαν το «Synthesis», ένα ορχηστρικό άλμπουμ που περιλάμβανε γνωστές επιτυχίες τους σε επανεκτελέσεις, καθώς και δυο νέα τραγούδια.

Όπως αναφέρει η Amy Lee, η επόμενη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία το 2020.

Η Lee βρέθηκε καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή του WMMR Radio στην πόλη της Φιλαδέλφειας, όπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάρει το χρόνο μας, πράγμα που μας επιτρέπει να διοχετεύσουμε τη δημιουργική ενέργεια μας στην παραγωγή ενός νέου άλμπουμ. Το 2020 θα είναι σίγουρα ένα έτος δημιουργίας για εμάς. Έχουμε δώσει πολλές συναυλίες στη διάρκεια της αποχής μας από τη δισκογραφία αλλά τώρα είχαμε την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε και να ξεκινήσουμε τη διαδικασία για ένα νέο άλμπουμ».

Ως απάντηση στο ερώτημα για το πότε οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν την κυκλοφορία του άλμπουμ, η Amy είπε: «Ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτοιμο στη διάρκεια του επόμενου έτους. Αρχικά θα συναντηθούμε αυτό το μήνα και ύστερα πιο τακτικά μέχρι να νιώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι για την ηχογράφηση».

«Θα είναι κάτι διαφορετικό πάντως. Χρειάζεται να τοποθετήσω τη φωνή μου με άλλο τρόπο πάνω στη μουσική. Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος, όμως δεν έχουμε ερμηνεύσει σε ροκ ύφος για περισσότερο από ένα χρόνο και είμαι κάπως περίεργη για το επόμενο βήμα. Προφανώς δεν έχουμε ακόμα ένα νέο ροκ άλμπουμ στα χέρια μας, αλλά σίγουρα θα παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό από την τελευταία μας δουλειά».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker