kiss-logo
Now playingALL THAT SHE WANTS ACE OF BASE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ένα σημαντικό ποσό δώρισε η Sia σε παίκτη ριάλιτι

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε η τραγουδίστρια στους διαγωνιζόμενους του «Survivor»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε η Αυστραλή τραγουδίστρια στους θεατές και τους διαγωνιζόμενους του τηλεοπτικού παιχνιδιού «Survivor».

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η Sia δώρισε το ποσό των 100.000 δολαρίων στον αγαπημένο της παίκτη, που ξεχώρισε μεταξύ των διαγωνιζόμενων στον τελικό του γνωστού αμερικανικού ριάλιτι σόου.

Η ίδια η τραγουδίστρια, στιχουργός και παραγωγός απέφυγε να εμφανιστεί στο πρόσφατο ζωντανό επεισόδιο για να ανακοινώσει τη δωρεά της, όμως ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής Jeff Probst, αποκάλυψε τον νικητή του χρηματικού επάθλου.

«Συμβαίνει να έχουμε μια μεγάλη οπαδό. Η Sia, η παγκόσμια σταρ της ποπ, απλά λατρεύει το Survivor. Όπως γνωρίζετε, σε κάθε σεζόν προσφέρει ένα δικό της βραβείο στον πιο αγαπημένο της διαγωνιζόμενο. Φέτος, το βραβείο είναι 100 χιλιάδες δολάρια και πηγαίνουν στον διαγωνιζόμενο Rick Devens».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο «εκλεκτός» της διάσημης τραγουδίστριας δεν ήταν και ο νικητής του κύκλου, καθώς ο τελευταίος βραβεύτηκε για την προσπάθειά του με το μεγάλο έπαθλο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Μιλώντας αργότερα στο Entertainment Tonight, ο ευνοούμενος της Sia δήλωσε, γεμάτος ικανοποίηση, πως σκοπεύει να διαθέσει τα πρώτα από τα χρήματα που κέρδισε στην αγορά όλων των άλμπουμ της Sia.

Η ίδια η Sia δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι: «Έχω υπάρξει τόσο τυχερή στη ζωή μου. Μου αρέσει να μοιράζομαι την επιτυχία μου και οφείλω να πω ότι απόλαυσα κάθε στιγμή του Survivor».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker