kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ασυνήθιστη δωρεά του Rag 'n' Bone Man σε φιλανθρωπική οργάνωση

Ο Rag 'n' Bone Man, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Rory Graham, παντρεύτηκε πρόσφατα την αγαπημένη...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Rag 'n' Bone Man, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Rory Graham, παντρεύτηκε πρόσφατα την αγαπημένη του Beth Rouy.

Η Beth και ο Rory είναι ζευγάρι εδώ και εννέα χρόνια περίπου και είναι γονείς του μικρού Reuben, ενός αγοριού που γεννήθηκε το 2017.

Ο διάσημος τραγουδοποιός και η αγαπημένη του, εκτός από τη μουσική μοιράζονται επίσης την αγάπη τους για τις γάτες και συγκεκριμένα την Patricia, που ανήκει στη σπάνια φυλή Sphynx.

Οι δυο τους, παντρεύτηκαν στο ληξιαρχείο του East Sussex, σε μια σύντομη, αντισυμβατική τελετή και απόλαυσαν το γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε στον προαύλιο χώρο.

Τόσο το ζευγάρι των νεόνυμφων όσο και οι καλεσμένοι, επέλεξαν να φορέσουν τις αγαπημένες τους φόρμες γυμναστικής αντί για επίσημο ένδυμα. Για τον γαμπρό επιλέχθηκε μοντέλο παραλλαγής, ενώ στην περίπτωση της νύφης η γάτα – Patricia, είχε την τιμητική της.

Ο Rag'n'Bone Man, δεν δίστασε να δωρίσει μάλιστα τη γαμήλια τούρτα του σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που μεριμνά για τη διαβίωση εθισμένων νέων σε ναρκωτικά και άλλες ουσίες.

Η υπεύθυνη της οργάνωσης Kate Roberts δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Ο Rory είναι φίλος από παλιά. Πήγαμε σχολείο μαζί και συγκατοικήσαμε για μερικά χρόνια στο Brighton. Ήμουν καλεσμένη στο γάμο, όπου είχαν πέντε διαφορετικές τούρτες. Ο Rory και η Beth είχαν την ευγένεια να μου παραχωρήσουν μια από τις τούρτες, στο σχήμα της γάτας τους, για τους τρόφιμους της φιλανθρωπικής οργάνωσης. Είναι πραγματικά πολύ γενναιόδωρος και φιλάνθρωπος».

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Rag 'n' Bone Man είναι ... «only human, after all».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker