kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Επιστρέφει στη μικρή οθόνη η αγαπημένη σειρά των 90's

Δείτε το επίσημο τρέιλερ του νέου κύκλου της σειράς «Beverly Hills, 90210»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Beverly Hills, 90210.

Η νεανική σειρά που αγαπήθηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του '90, επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στη μικρή οθόνη με νέα επεισόδια.

Η σειρά προβλήθηκε αρχικά το 1990 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη διάρκεια των δέκα κύκλων, μέχρι και το 2000.

Η τηλεοπτική σειρά κατέγραφε τη ζωή μιας παρέας νεαρών φίλων που ζούσαν στην πολυτελή και καταπιεσμένη κοινότητα του Beverly Hills της Καλιφόρνιας, ακολουθώντας τη μετάβασή τους από το γυμνάσιο στο κολέγιο και στον κόσμο των ενηλίκων. Ο αριθμός «90210», αναφέρεται σε έναν από τους πέντε ταχυδρομικούς κωδικούς της πόλης.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν όπως θυμόμαστε οι: Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Shannen Doherty, Brian Austin Green, Ian Ziering και Gabrielle Carteris. Αισθητή στα νέα επεισόδια θα είναι η απουσία του Luke Perry, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στις αρχές του Μαρτίου. Ο Perry πάντως, δεν είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει στο νέο κύκλο.

Η πρεμιέρα του νέου κύκλου «BH90210», έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 7 Αυγούστου, από το τηλεοπτικό κανάλι Fox.

Το επίσημο τρέιλερ της σειράς μόλις κυκλοφόρησε προκαλώντας θετικά σχόλια στον τύπο και τα social media. Στο σύντομο βίντεο παρακολουθούμε τους αστέρες του πρώτου κύκλου, να επανασυνδέονται για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια.

«Η συμμορία επιστρέφει στο σπίτι της», αναφέρει το τρέιλερ και όπως έχει γίνει γνωστό, τα έξι πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου έχουν ήδη γυριστεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που συνοδεύει το τρέιλερ: «Τα αρχικά μέλη του cast επέστρεψαν για να προβάλουν μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους σε ένα ολοκαίνουργιο τηλεοπτικό δράμα - με μια υγιή δόση αγανάκτησης - που εμπνέεται από την πραγματική ζωή και τις σχέσεις τους».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker