kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Οι Imagine Dragons τραγουδούν για τους θεατές του Champions League

Όπως ανακοινώθηκε, οι Imagine Dragons θα εμφανιστούν στην τελετή έναρξης του πρωταθλήματος της UEFA...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, οι Imagine Dragons πρόκειται να εμφανιστούν ζωντανά στην τελετή έναρξης του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της UEFA για το 2019.

Το βραβευμένο με Γκράμι ροκ συγκρότημα, θα καταλάβει τη σκηνή λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Metropolitano της Μαδρίτης, το Σάββατο 1 Ιουνίου.

Ο τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος Dan Reynolds δήλωσε σχετικά: «Μας τιμά η πρόταση να εμφανιστούμε στο Champions League της UEFA και να ερμηνεύσουμε τα τραγούδια μας μπροστά σε μερικούς από τους πιο παθιασμένος λάτρεις του ποδοσφαίρου στον πλανήτη. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε μια τέλεια εμφάνιση».

Σε κάθε περίπτωση, το συγκρότημα που κατέχει την πρώτη θέση στην πλατφόρμα του Spotify για το 2018, θα προσπαθήσει να ξεσηκώσει όχι μόνο τους φιλάθλους που θα έχουν κατακλύσει το στάδιο, αλλά και όσους θα παρακολουθήσουν την έναρξη από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Η τελετή της έναρξης θα μεταδοθεί ζωντανά σε περισσότερες από 200 χώρες και οι υπεύθυνοι του θεσμού υπόσχονται μια ακόμα πιο εντυπωσιακή διοργάνωση, που θα περιλαμβάνει παράλληλα ένα φαντασμαγορικό show με πυροτεχνήματα και ειδικά εφέ, αντίστοιχο της διοργάνωσης του 2018, όταν στη σκηνή είχε εμφανιστεί η Dua Lipa κερδίζοντας επίσης τις εντυπώσεις.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA, Guy-Laurent Epstein, δήλωσε για το γεγονός: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διοργάνωση. Τον προηγούμενο χρόνο, όταν καλεσμένη μας ήταν η Dua Lipa, καταφέραμε να σπάσουμε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και ανταπόκρισης στα social media. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι οι Imagine Dragons θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, χαρίζοντας στους φιλάθλους ένα show που θα θυμούνται για πάντα».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker