kiss-logo
Now playingSING IT BACK MOLOKO
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Άλλο ένα ρεκόρ που καταρρίπτει η Taylor Swift

Η Taylor Swift καταφέρνει να ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του Vevo...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Taylor Swift έχει αποδείξει ότι γνωρίζει καλά το μυστικό της επιτυχίας, αφού καταφέρνει με τις τελευταίες κυκλοφορίες της να καταρρίπτει τα ρεκόρ και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρόνο.

Με την κυκλοφορία του νέου της βίντεο για το σινγκλ «Μe», η Taylor Swift καταφέρνει να ξεπεράσει στο συντομότερο χρόνο τις 100 εκατομμύρια προβολές, στην πλατφόρμα του Vevo.

Η pop superstar σηματοδότησε την επιστροφή της στη δισκογραφία με την κυκλοφορία του νέου σινγκλ, στα φωνητικά του οποίου συμμετέχει ο Brendon Urie των Panic! At The Disco. Το βίντεο κλιπ που συνοδεύει το τραγούδι, κυκλοφόρησε ταυτόχρονα.

Οι φίλοι και οπαδοί της Swift, βοήθησαν ώστε να καταρριφθεί το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων views στη διάρκεια μόνο 79 ωρών, αφήνοντας πίσω την Ariana Grande που κατείχε το αντίστοιχο ρεκόρ για το βίντεο του σινγκλ «Thank U, Next», που συμπλήρωσε τον περασμένο Δεκέμβριο ίδιο αριθμό προβολών σε περισσότερες από 90 ώρες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τo βίντεο της Taylor Swift συγκέντρωσε στη διάρκεια των πρώτων 24 ωρών 65 εκατομμύρια προβολές, έναντι 59 εκατομμυρίων του «Thank U, Next», που κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ.

Σε κάθε περίπτωση, η Swift φαίνεται πως οφείλει πολλά στον Dave Meyers, τον σκηνοθέτη που αναδεικνύεται σε έναν από τους πιο επιτυχημένους στη βιομηχανία της μουσικής και του θεάματος.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker