kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Συνεργασία ετοιμάζει ο Ed Sheeran με τον Justin Bieber

Όπως είναι φανερό, ο Ed Sheeran και ο Justin Bieber ετοιμάζουν κάτι σημαντικό από κοινού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως είναι φανερό, ο Ed Sheeran και ο Justin Bieber ετοιμάζουν κάτι σημαντικό από κοινού. Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν, καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Ο μάνατζερ του Ed Sheeran, κλείνει το μάτι στους φίλους και οπαδούς του ταλαντούχου καλλιτέχνη που εκπροσωπεί, καθώς μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία του Sheeran, μπροστά σε μια πράσινη οθόνη.

Ο Stuart Camp, συνόδευσε την ανάρτησή του με τη φράση: «Αυτός ο τύπος. Κάτι ετοιμάζεται».

Μερικές μέρες νωρίτερα, ο Scooter Brain, μάνατζερ του Justin Bieber, είχε ανεβάσει στο λογαριασμό του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μια φωτογραφία του Bieber, ποζάροντας στην ίδια θέση, μπροστά στην ίδια πράσινη οθόνη.

Η ομοιότητα των δυο φωτογραφιών, οδηγεί ξεκάθαρα στο συμπέρασμα ότι κάτι ετοιμάζεται από τους δυο αστέρες της μουσικής βιομηχανίας.

Το 2015 ο Sheeran έγραψε μαζί με τον Bieber την επιτυχία του δεύτερου, «Love Yourself», οπότε μια νέα συνεργασία μεταξύ των δυο είναι πολύ πιθανή.

Ο Justin Bieber έχει δηλώσει άλλωστε στο παρελθόν ότι ένα νέο άλμπουμ είναι στα σχέδιά του, ίσως όχι τόσο σύντομα όσο θα θέλαμε βέβαια. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Sheeran, αφού έχουν περάσει τουλάχιστον δυο χρόνια από την τελευταία κυκλοφορία του. Σε κάθε περίπτωση, ανυπομονούμε να ενημερωθούμε αναλυτικότερα για το πλαίσιο της συνεργασίας των δυο σπουδαίων καλλιτεχνών.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker