kiss-logo
Now playingWITH OR WITHOUT YOU C REAL
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Lenny Kravitz παρουσιάζει τη φάρμα του στη Βραζιλία

«Είναι ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να αποφορτιστεί», δηλώνει στο αμερικανικό περιοδικό ο Lenny Kravitz...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το Architectural Digest παρουσιάζει στο τεύχος του Μαΐου ένα αφιέρωμα στον Lenny Kravitz, με μια συνέντευξη που παραχωρήθηκε στους συντάκτες του περιοδικού και φωτογραφικό υλικό από τη νέα του κατοικία στη Βραζιλία.

«Είναι ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να αποφορτιστεί», δηλώνει στο αμερικανικό περιοδικό ο καλλιτέχνης από τη Νέα Υόρκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Kravitz, πριν από δυο χρόνια περίπου βρισκόταν στη Βραζιλία για μια συναυλία, όταν ένας φίλος του πρότεινε να μείνει μια μέρα παραπάνω ώστε να δει από κοντά ένα εξαιρετικό κτήμα που βρίσκεται κοντά στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, χτισμένο πάνω σε μια φυτεία καφέ, του 18ου αιώνα.

Αντί για μια ακόμα μέρα, ο Αμερικανός τραγουδιστής, αποφάσισε να παραμείνει για έξι μήνες και να προχωρήσει στην αγορά του οικοπέδου, με σκοπό ύστερα από ανακαίνιση του χώρου, τη δημιουργία μιας μοναδικής φάρμας.

«Όταν επισκέφτηκα την τοποθεσία ένιωσα καταπληκτικά. Απλά ξέφυγα από την καθημερινότητα. Έμαθα ιππασία από τους ντόπιους, διδάχτηκα πολλά για τη γεωργία και κατάφερα να επανασυνδεθώ με τη φύση», αναφέρει ο Kravitz.

«Ποτέ δεν ένιωσα πιο ήρεμος και πιο κοντά στο Θεό. Σκέφτηκα πως είναι καιρός να τελειώσω με τη φασαρία της πόλης και να ζήσω στο εξής ως αγρότης».

Ο Lenny Kravitz, ανακαίνισε το οίκημα, επενδύοντας στην κατασκευή μιας πισίνας, ενός πλήρους εξοπλισμένου γυμναστηρίου και στούντιο ηχογράφησης και φυσικά ενός ξενώνα για τη φιλοξενία μερικών φίλων.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker