kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Χώρισε η Adele ύστερα από επτά χρόνια γάμου

«Η Adele και ο σύντροφός της δεν είναι πια μαζί. Δεσμεύονται να μεγαλώσουν το γιο τους μαζί»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τον Ιανουάριο του 2012 η Adele γνωστοποίησε για πρώτη φορά στα social media τη σχέση της με τον Simon Konecki. Η δημοσιοποίηση έγινε αναγκαστικά, αφού οι δυο τους είχαν προσπαθήσει αρκετά να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον Οκτώβριο του 2012, η Adele και ο Simon έγιναν γονείς ενός αγοριού.

Το 2017, η Adele είχε επιβεβαιώσει τις φήμες σχετικά με το γάμο της, όταν στην απονομή βράβευσης για τα 59α Grammy Awards, αποδεχόμενη ένα βραβείο είχε ευχαριστήσει μεταξύ άλλων το σύζυγο και το γιο της, ενώ ένα μήνα αργότερα στη διάρκεια μιας συναυλίας είχε ομολογήσει ότι είναι παντρεμένη.

Οι εκπρόσωποι της Adele, Benny Tarantino και Carl Fysh, ανακοίνωσαν επίσημα ότι η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύζυγος της δεν επιθυμούν να είναι πια μαζί, ύστερα από επτά χρόνια έγγαμου βίου.

«Η Adele και ο σύντροφός της δεν είναι πια μαζί. Δεσμεύονται να μεγαλώσουν το γιο τους μαζί, με αγάπη. Όπως πάντα, παρακαλούν να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους. Περαιτέρω σχόλια δεν θα υπάρξουν», αναφέρουν στη δήλωσή τους οι εκπρόσωποι της 30χρονης τραγουδίστριας.

Ο ηλικίας 44 ετών Konecki είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην Drop4Drop, μια φιλανθρωπική εταιρία που παρέχει καθαρό πόσιμο νερό στις αναπτυσσόμενες χώρες.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker