kiss-logo
Now playingEVERYTIME WE TOUCH MAGGIE REILLY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Κρουαζιέρα σε νησιά της Μεσογείου με τον Jon Bon Jovi

Η κρουαζιέρα θα περιλαμβάνει μια σειρά από δρώμενα, με κέντρο άξονα τους Bon Jovi και τα τραγούδια τους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

2.500 φίλοι και οπαδοί των Bon Jovi θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια κρουαζιέρα σε νησιά της Μεσογείου, παρέα με τα μέλη του αγαπημένου τους συγκροτήματος.

Η κρουαζιέρα θα περιλαμβάνει μια σειρά από παροχές και δρώμενα, με κέντρο άξονα τους Bon Jovi και τα τραγούδια τους. Συναυλίες, ακουστικές εμφανίσεις, γαστρονομικές απολαύσεις και δοκιμή κρασιών με τη φίρμα του συγκροτήματος, είναι μερικά από τα προνόμια του πλωτού ταξιδιού.

Τίτλος της κρουαζιέρας είναι: «Runaway To Paradise Cruise». Ο ίδιος ο Jon Bon Jovi, δήλωσε πως ανυπομονεί να παραβρεθεί ανάμεσα στους οπαδούς του και να ζήσει από κοντά τη μοναδική εμπειρία.

Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας περιλαμβάνει δυο ζωντανές εμφανίσεις, στη διάρκεια των τεσσάρων ημερών. Το ταξίδι θα ξεκινήσει από τη Βαρκελώνη στις 26 Αυγούστου με ενδιάμεσους σταθμούς στο λιμάνι της Πάλμα και της Μαγιόρκα.

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε το πρώτο σκέλος της κρουαζιέρας, που κάλυπτε μια διαδρομή από το Μαϊάμι μέχρι το Νασάου και τις Μπαχάμες με επιστροφή.

Τον frontman και τραγουδιστή των Bon Jovi θα συνοδεύουν στη σκηνή ο Johnny Rzeznik των Goo Goo Dolls, η Grace Potter, η Betsie Gold και άλλοι καλλιτέχνες.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker