kiss-logo
Now playingMAD ABOUT YOU HOOVERPHONIC
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Dua Lipa: «Μια μέρα οι γυναίκες θα αισθάνονται ισότιμες»

Η 23χρονη Dua ευχήθηκε να έρθει η εποχή που οι γυναίκες θα αισθάνονται ίσες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Dua Lipa εξέφρασε τις απόψεις της για τη συνεχιζόμενη ανισότητα στη μουσική βιομηχανία μεταξύ ανδρών και γυναικών, σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Vogue.

Εκτός από τη διαδρομή της στη δισκογραφία, η Lipa έγινε γνωστή μέσα από τηλεοπτικές διαφημίσεις αλλά και για την προθυμία της να μιλήσει για σημαντικά κοινωνικά θέματα.

«Μια μέρα οι γυναίκες στη μουσική βιομηχανία θα αισθάνονται ισότιμες με τους άνδρες. Οι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν σιγά-σιγά το γεγονός ότι δεν είναι ότι οι γυναίκες δεν δούλευαν σκληρά ή ότι δεν προωθήσαμε τον εαυτό μας. Απλά δεν μας είχαν πάρει στα σοβαρά», δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια, που ανησυχεί για την εξέλιξη της κοινωνίας.

Η 23χρονη Dua ευχήθηκε να αλλάξει η κατάσταση ώστε να έρθει η εποχή που οι γυναίκες θα αισθάνονται ίσες και θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με τους άνδρες.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε δημόσια τονίσει τη δυστυχία των γυναικών στη μουσική, στη διάρκεια της απονομής των βραβείων Grammy.

Απαντώντας στον Neil Portnow, παραγωγό των βραβείων Grammy ο οποίος δήλωσε το 2018 ότι οι γυναίκες στη μουσική βιομηχανία πρέπει να «εκτεθούν περισσότερο» αν θέλουν να διεκδικήσουν τα μεγάλα βραβεία, είπε στο κοινό: «Ήθελα απλά να πω πόσο με τιμά το ότι είμαι προτεινόμενη ανάμεσα σε τόσες γυναίκες φέτος, πιστεύω ότι πραγματικά ξεχωρίζουμε».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker