kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Περιοδεία και νέο άλμπουμ προαναγγέλλουν οι Guns N' Roses

Οι Guns N' Roses πρόκειται να «εστιάσουν» στην ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Guns N' Roses πρόκειται να «εστιάσουν» στην ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση μιας σύντομης περιοδείας που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Την είδηση αποκάλυψε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Futuro 88.9 FM.

O Slash, αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια λέγοντας: «Μέτα τη Νότια Αμερική, θα πάμε κατευθείαν στην Ευρώπη για μερικές εμφανίσεις σε φεστιβάλ. Όταν ολοκληρωθεί αυτό το σκέλος της περιοδείας, θα επιστρέψουμε στις Η.Π.Α. για μερικές εμφανίσεις ακόμα και θα φύγουμε ξανά για την πρώτη μας περιοδεία στον Καναδά. Οι εμφανίσεις μας θα συνεχιστούν μέχρι τον Αύγουστο».

Όπως συμπληρώνει ο Slash στη συνέντευξή του, είναι γεγονός ότι η παραγωγή ενός νέου άλμπουμ έχει καθυστερήσει. «Οπότε, θα εστιάσουμε σε αυτό».

Ο κιθαρίστας του hard rock συγκροτήματος από το Λος Άντζελες, εργάζεται όπως αποκάλυψε και για την κυκλοφορία νέου υλικού για την προσωπική του μπάντα, τους Conspirators.

Η τελευταία πάντως συναυλία των GN' R, πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο, όταν εμφανίστηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό, για το ίδρυμα «Andy Irons» στη Χαβάη.

 

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker