kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ο Robin Thicke σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Έξι χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του «Blurred Lines»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Έξι χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του «Blurred Lines», που αποτελεί τη μεγαλύτερη δισκογραφική επιτυχία μέχρι σήμερα, για τον Robin Thicke.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο Thicke κυκλοφόρησε τέσσερα ακόμα σινγκλ και συνεργάστηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως είναι η Nicki Minaj και ο Nas. Ωστόσο, κανένα από τα τραγούδια του δεν κατάφερε να ενταχθεί στο Hot 100 chart. Ύστερα από συμφωνία με νέο μάνατζμεντ και νέα δισκογραφική, ο Αμερικανός τραγουδιστής εργάζεται όπως λέει για την παραγωγή του νέου του άλμπουμ, που αν όλα πάνε καλά θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Billboard, ο Robin Thicke δηλώνει ότι απολαμβάνει το νέο του ξεκίνημα στο πλευρό της αρραβωνιαστικιάς του και των παιδιών τους. Όπως λέει, ο Thicke και η οικογένειά του αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στη νέα τους έπαυλη στο Μαλιμπού, όταν το προηγούμενο σπίτι τους στην περιοχή του Pacific Coast Highway, καταστράφηκε ολοσχερώς τον Νοέμβριο από την πυρκαγιά Woolsey.

Εντούτοις, μερικά νέα τραγούδια είναι ήδη έτοιμα, αφού «συνηθίζει να περνά αρκετές ώρες στο προσωπικό του στούντιο, προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα».

Όπως θυμόμαστε, ο Thicke έγραψε μαζί με τον Pharrell Williams την παγκόσμια επιτυχία «Blurred Lines», που όμως οδήγησε σε μια δικαστική διαμάχη για πνευματικά δικαιώματα, καθώς οι κληρονόμοι του Marvin Gaye ισχυριζόντουσαν ότι το τραγούδι περιλαμβάνει αποσπάσματα από την επιτυχία των 70's «Got To Give It Up».

Όπως δηλώνει πάντως στη συνέντευξή του ο Robin Thicke, η απόκτηση ενός ακόμα tattoo είναι στα άμεσα σχέδια του, με τη φράση του Charles Bukowski: «What matters most is how well you walk through the fire».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker