kiss-logo
Now playingRELAX TAKE IT EASY MIKA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Η Camila Cabello υποδύεται τη Σταχτοπούτα στη μεγάλη οθόνη

Γράφει ήδη και τη μουσική της ταινίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στη μεγάλη οθόνη θα απολαύσουμε την Camila Cabello σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Hollywood Reporter.

Η προτεινόμενη για βραβείο Γκράμι τραγουδίστρια πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρόσφατα, η Cabello αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με τη σεναριογράφο και παραγωγό ταινιών Kay Cannon, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από νεανικές κωμωδίες όπως το «Pitch Perfect» και το «Blockers».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Cabello θα ενσαρκώσει το ρόλο της Σταχτοπούτας, σε ένα ριμέικ της κλασικής ταινίας, την παραγωγή του οποίου θα υπογράψει ο κωμικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, James Corden.

Την ταινία θα βγει στις αίθουσες κινηματογράφου από την εταιρία Sony Columbia. Η συμμετοχή της νεαρής Camila δεν εξαντλείται στο υποκριτικό μέρος όμως, καθώς έχει αναλάβει επίσης και τη μουσική επιμέλεια.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά η νέα εκδοχή της ταινίας θα εξετάζει μάλλον με μια πιο σύγχρονη ματιά την κλασική ιστορία του ορφανού κοριτσιού και της κακής μητέρας, ενώ οι μουσικές συνθέσεις θα περιλαμβάνουν στοιχεία μιούζικαλ.

Η τελευταία ταινία με θέμα τη ζωή της «Cinderella», ήταν παραγωγή της Disney και προβλήθηκε στις αίθουσες το 2015.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker