kiss-logo
Now playingMOVES LIKE JAGGER MAROON 5 feat. CHRISTINA AGUILERA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Επιβεβαίωσε η Madonna την εμφάνισή της στη Eurovision

Επιβεβαιώθηκε η είδηση που σας είχαμε προαναγγείλει, σχετικά με την εμφάνιση της Madonna...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στις 18 Μαΐου.

Σήμερα επιβεβαιώθηκε η είδηση που σας είχαμε προαναγγείλει, σχετικά με την εμφάνιση της Madonna στη σκηνή για τη βραδιά του τελικού.

Εκπρόσωπος της «βασίλισσας της ποπ», απαντώντας σε ερώτηση για το μουσικό περιοδικό ΝΜΕ, επιβεβαίωσε ότι η Madonna θα παραβρεθεί στον τελικό της Eurovision, ερμηνεύοντας επί σκηνής δυο από τις επιτυχίες της.

Η είδηση αναγράφεται μάλιστα και σε δημοσιογραφικό ιστότοπο του Ισραήλ, που αναφέρει το γεγονός ύστερα από επικοινωνία με την ΕΒU, την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση που είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού τραγουδιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Madonna θα παρουσιάσει μια από τις μεγάλες επιτυχίες της, καθώς και ένα από τα νέα της τραγούδια.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το κόστος για τη συμμετοχή της Madonna στον τελικό θα είναι ένα εκατομμύριο δολάρια, ποσό που θα καλύψει ο Ισραηλινός επιχειρηματίας Sylvan Adams.

Τον Ιανουάριο η διάσημη τραγουδίστρια είχε υπαινιχθεί με ανάρτησή της στο Instagram ότι βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση νέου υλικού, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα άφησε σαφή υπονοούμενα για την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker