kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Έτοιμοι για την επόμενη περιοδεία τους οι Coldplay

Ένα νέο άλμπουμ είναι επίσης στα άμεσα σχέδια των Coldplay...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα των τελευταίων δεκαετιών. Οι προερχόμενοι από τη Μεγάλη Βρετανία Coldplay, εξακολουθούν να μαγεύουν το κοινό, μέσα από τις κυκλοφορίες των άλμπουμ, αλλά και τις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση στον ιστότοπο του συγκροτήματος, ωστόσο οι φήμες θέλουν τα μέλη των Coldplay να ετοιμάζονται για την επόμενη περιοδεία τους, που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

Σύμφωνα με αναφορές στα social media, ένα νέο άλμπουμ είναι επίσης στα άμεσα σχέδια των Coldplay. Όπως κάθε συγκρότημα που «σέβεται τον εαυτό του», αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου υλικού, οι Coldplay θα ανακοινώσουν μια περιοδεία για την προώθησή του.

Ένας από τους καλούς φίλους του Chris Martin, ο Mat Whitecross, σκηνοθέτης του φιλμ «Head Full Of Dreams», δήλωσε μάλιστα στο μουσικό περιοδικό NME ότι το συγκρότημα εργάζεται για την κυκλοφορία ενός άλμπουμ – έκπληξη, που θα κυκλοφορήσει στη διάρκεια του 2019. Όπως συμπλήρωσε, ο λόγος της αποχής του συγκροτήματος από τη δισκογραφία είναι ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, αποφάσισαν να αποσυρθούν για μερικούς μήνες λόγω διακοπών. 

Η ταινία «Head Full Of Dreams», που κυκλοφόρησε το 2018, αποτυπώνει τη διαδρομή των 20 ετών και παρουσιάζει αποκαλυπτικό και σπάνιο υλικό που κινηματογραφήθηκε στη μακρόχρονη καριέρα τους.

Πρόσφατα, ο Chris Martin αναγκάστηκε να ζητήσει την επιβολή περιοριστικών μέτρων εναντίων μιας ενοχλητικής θαυμάστριας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker