kiss-logo
Now playingLOVE AGAIN DUA LIPA
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Σε στούντιο βρέθηκε ξανά η Adele, ύστερα από αποχή ετών

Η διάσημη τραγουδίστρια επισκέφτηκε ένα στούντιο ηχογράφησης, πυροδοτώντας φήμες για νέο υλικό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πολλοί είναι οι οπαδοί της Adele, που περιμένουν υπομονετικά το επόμενο βήμα της βραβευμένης με Γκράμι τραγουδίστριας, καθώς η τελευταία κυκλοφορία της ήταν το άλμπουμ «25» του 2015.

Η Adele, που συνεχίζει να μαγεύει το κοινό για μια δεκαετία τουλάχιστον, έχει στο ενεργητικό της μόνο τρία στούντιο άλμπουμ, το καθένα από τα οποία έχει για τίτλο την ηλικία που είχε κατά την ηχογράφησή του.

Όπως αναφέρεται στον μουσικό τύπο, η διάσημη τραγουδίστρια επισκέφτηκε ένα στούντιο ηχογράφησης στη Νέα Υόρκη, πριν από δυο μέρες, πυροδοτώντας όπως είναι αναμενόμενο φήμες για νέο υλικό.

Η Adele προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη από τους δημοσιογράφους, ενώ όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που διέρρευσε, ήταν ντυμένη με μαύρα ρούχα και φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου.

Αν οι ενδείξεις είναι βάσιμες, τότε είναι πολύ πιθανό το επόμενο άλμπουμ της τραγουδίστριας να έχει τίτλο «30», όσο και η ηλικία της σήμερα. Στη διάρκεια της απουσίας της από τη δισκογραφία πάντως, η Adele ήταν πολύ απασχολημένη μεγαλώνοντας με τον σύζυγό της Simon Konecki, τον ηλικίας 6 ετών γιο της, Angelo.

Αν και δεν έχει κυκλοφορήσει νέα μουσική από το 2015, η Adele έχει δει βέβαια το εισόδημά της να αυξάνεται συνεχώς. Σύμφωνα με το Forbes, τα καθαρά έσοδά της το 2017 άγγιζαν το ποσό των 135 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το 2018 ξεπέρασαν το ποσό των 185 εκατομμυρίων.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλα τα έσοδα της Adele προέρχονται από τις πωλήσεις των δίσκων και τις περιοδείες της, και όχι από συμφωνίες για διαφημίσεις και άλλες παράλληλες δραστηρίοτητες όπως συμβαίνει με πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker