kiss-logo
Now playingFAMILY AFFAIR MARY J. BLIGE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Sia μεταξύ των δημοφιλέστερων χρηστών στο YouTube

Η Sia έχει πια περισσότερα βίντεο που έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο views, από κάθε άλλη γυναίκα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Sia έχει πια περισσότερα βίντεο που έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο views στην πλατφόρμα του YouTube, από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στη βιομηχανία της μουσικής.

Το βίντεο της Sia, με τίτλο «Elastic Heart», ξεπέρασε στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας τις ένα δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube και με αυτό τον τρόπο η Sia γίνεται κάτοχος συνολικά πέντε τραγουδιών, των οποίων τα βίντεο κλιπ συγκεντρώνουν τουλάχιστον 1 δις προβολές.

Η τραγουδίστρια από την Αυστραλία, ξεπερνά το ορόσημο είτε με τραγούδια αποκλειστικά δικά της («Chandelier», «Cheap Thrills»), είτε με άλλα σινγκλ στα οποία συμμετέχει μέσα από τη συνεργασία της με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο David Guetta («Titanium») και ο Zayn («Dusk Till Dawn»).

Αυτή την εβδομάδα, συναντάμε επίσης στη λίστα των λίγων και εκλεκτών που με βίντεο τους έχουν προσελκύσει περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο προβολές, την Cardi B, τον Post Malone, την Iggy Azalea και τους Maroon 5, ενώ φυσικά ο ταλαντούχος Daddy Yankee εξακολουθεί να κυριαρχεί στην πλατφόρμα.

Οι Maroon 5 και η Cardi B, ξεπέρασαν τα δυο δισεκατομμύρια views πρόσφατα, με την επιτυχία τους «Girls Like You». Χρειάστηκαν μόνο 294 μέρες για να μπορέσει το βίντεο τους να κατακτήσει το συγκεκριμένο ορόσημο και να κερδίσει τον τίτλο του τρίτου κατά σειρά βίντεο που τα καταφέρνει σε πολύ σύντομο διάστημα.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι μόνο στο διάστημα της πρώτης ημέρας από την κυκλοφορία του, το συγκεκριμένο βίντεο κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 9,77 εκατομμύρια προβολές.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker