kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Παραμένει στο Hall of Fame ο Michael Jackson

Ο Jackson είχε την τύχη να αναγνωριστεί το μοναδικό του ταλέντο και να καταγράφει ως μουσική ιδιοφυΐα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», που προκάλεσε αντιδράσεις και δίχασε την κοινή γνώμη, οι υπεύθυνοι του Rock and Roll Hall of Fame δέχτηκαν αρκετές εισηγήσεις στα social media για επανεξέταση της ένταξης του «βασιλιά της ποπ».

Ο Michael Jackson, εντάχθηκε στον κορυφαίο αυτό θεσμό δυο φορές. Η πρώτη φορά ήταν το 1997 ως μέλος του συγκροτήματος των Jackson 5, ενώ το 2001 εντάχθηκε ξανά βάσει της προσωπικής του καριέρας στη μουσική βιομηχανία.

Ο Jackson είχε την τύχη να αναγνωριστεί το μοναδικό του ταλέντο και να καταγραφεί ως «μουσική ιδιοφυΐα». Οι εκπρόσωποι του θεσμού αποφάσισαν ότι αυτός παραμένει ο πιο βασικός παράγοντας για την ένταξη του σπουδαίου καλλιτέχνη και φυσικά εξακολουθεί να ισχύει μέχρι σήμερα.

Με βάση αυτό το σκεπτικό, ο Michael Jackson θα εξακολουθήσει να είναι αδιαμφισβήτητο μέλος του Rock and Roll Hall of Fame και μάλιστα σε περίοπτη θέση.

Ο Jackson: «Είχε ίσως την πιο μακρόχρονη επιρροή από όλους τους καλλιτέχνες, στην ευρύτερη ιστορία του rock ‘n’ roll. Με άλλα λόγια, ο MJ άλλαξε την πορεία της μουσικής για πάντα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι εκπρόσωποι του θεσμού.

Με την ίδια άποψη τάσσονται και οι υπεύθυνοι του βρετανικού μουσείου κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussauds, που ανακοίνωσαν επίσης ότι αποφάσισαν να διατηρήσουν τα αγάλματα του Michael Jackson στα μουσεία τους, ενώ ούτε οι παραστάσεις του μιούζικαλ «Thriller» πρόκειται να σταματήσουν.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker