kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Imagine Dragons: «Αγωνιστείτε για την ισότητα»

Ο Dan Reynolds προτρέπει τους ηγέτες σε όλο τον κόσμο να υπερασπιστούν όλοι μαζί την ισότητα των ανθρώπων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Dan Reynolds, τραγουδιστής των Imagine Dragons, προτρέπει τους ηγέτες σε όλο τον κόσμο να σταθούν στο ύψος τους και να υπερασπιστούν όλοι μαζί την ισότητα των ανθρώπων.

Άλλωστε, όπως δηλώνει ο frontman του ροκ συγκροτήματος από το Λας Βέγκας: «Δεν είμαστε η γενιά που θα ανεχτεί τη μισαλλοδοξία, την ομοφοβία ή το ρατσισμό».

Ο Reynolds, κάλεσε μάλιστα τους απανταχού θρησκευτικούς ηγέτες να καταδικάσουν την αντίθεση στη διαφορετικότητα και να προωθήσουν την ιδέα της ανεκτικότητας στο διαφορετικό τρόπο ζωής.

Μέσα από μια ανάρτησή του στα social media, ο Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός, καλεί τους θρησκευτικούς ηγέτες να: «Αγωνιστούν για την ισότητα. Την αληθινή ισότητα και όχι απλά με τα λόγια αλλά με τις πράξεις τους. Πρέπει να δείξουν με τις δηλώσεις και με τη δράση τους ότι όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό τους είναι τέλεια ακριβώς όπως είναι».

Όπως επίσης χαρακτηριστικά αναφέρει ο τραγουδιστής των Imagine Dragons: «Μέχρι να γίνουν αυτές οι αλλαγές, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυξημένα ποσοστά αυτοκτονίας, κατάθλιψης και άγχους στη νεολαία μας».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker