kiss-logo
Now playingLOSE CONTROL TEDDY SWIMS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

«Μια γεύση από το μέλλον», προαναγγέλλει η Madonna

Όλα δείχνουν πως η επιστροφή της Madonna στη δισκογραφία είναι κάθε άλλο από μακριά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όλα δείχνουν πως η επιστροφή της Madonna στη δισκογραφία είναι κάθε άλλο από μακριά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ανυπομονησία των απανταχού μουσικόφιλων έχει εκτοξευθεί και αυτό εκφράζεται φυσικά μέσα από τα social media.

Η «βασίλισσα της ποπ» υπαινίσσεται σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, ότι το 14ο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της είναι καθ' οδόν.

Η ανάρτηση της κορυφαίας ποπ τραγουδίστριας, εμφανίζει ένα χέρι που κόβει ένα κόκκινο μήλο με ένα μαχαίρι. Η φωτογραφία συνοδεύεται με τη φράση: «Μια γεύση από το μέλλον»...

Πολλοί από τους φίλους της Madonna εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους στο Twitter, ενώ άλλοι προσπάθησαν απλά να αποκωδικοποιήσουν το μήνυμα της ανάρτησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ είναι «Magic». Η Μadonna άλλωστε είχε φωτογραφηθεί στο στούντιο μαζί με τον Maluma. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν ο superstar από την Κολομβία συμμετέχει στο άλμπουμ σε ένα ή περισσότερα τραγούδια.

Η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ εκτιμάται μεταξύ του Ιουνίου και του Σεπτεμβρίου αλλά το πρώτο σινγκλ, με πιθανό τίτλο «Love Hard» πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τον στυλίστα της Madonna, Andy LeCompte.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker