kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Η ιστορία των Queen και του Adam Lambert μέσα από ένα ντοκιμαντέρ

Το ABC ανακοίνωσε την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ με θέμα τη συνεργασία των Queen με τον Adam Lambert...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η γνωριμία των δυο ιδρυτικών μελών των Queen με τον Adam Lambert τοποθετείται κάπου στο 2009 όταν ο νεαρός τραγουδιστής είχε κατορθώσει να κάνει αισθητή την παρουσία του και τελικά να διαγωνιστεί ως φιναλίστ στο γνωστό talent show, American Idol το 2009.

Η συνεργασία τους παγιώθηκε το 2012 όταν ο Lambert ακολούθησε για πρώτη φορά το συγκρότημα στην περιοδεία του, συμμετέχοντας ως βασικός τραγουδιστής στη θέση του εκλιπόντος Freddie Mercury.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανακοίνωσε την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ με σκοπό την αποτύπωση στην οθόνη της προσωπικής σχέσης και της καλλιτεχνικής συνεργασίας των Queen με τον Adam Lambert.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί το φθινόπωρο, είναι «The Show Must Go On: The Queen+ Adam Lambert Story». Η ταινία ακολουθεί τα βήματα των θρύλων της βρετανικής μουσικής, όπως αποτυπώνονται μέσα από τη συνεργασία τους με τον 37χρονο Αμερικανό ερμηνευτή.

Παράλληλα με την εξέλιξη των Queen, το διάρκειας δυο ωρών φιλμ επικεντρώνεται σε μέλη της οικογένειας του Lambert και παρουσιάζει επίσης συνεντεύξεις με παράγοντες όπως τον Simon Cowell, τον Rami Malek και τον ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins μεταξύ άλλων.

Το « The Show Must Go On» πρόκειται να προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο στις 29 Απριλίου. Θα περιλαμβάνει οπτικό υλικό από τις πρώτες εμφανίσεις του συγκροτήματος το 2011, με πλάνα από τα παρασκήνια και φυσικά αποκλειστικές συνεντεύξεις του ντράμερ των Queen, Roger Taylor και του κιθαρίστα Brian May.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker