kiss-logo
Now playingBEAUTIFUL THINGS BENSON BOONE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Για τη συμβολή της στη μουσική βραβεύεται η P!nk

Ένα ειδικό βραβείο για τη συνολική της συμβολή στη βιομηχανία της μουσικής πρόκειται να παραλάβει η P!nk...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα ειδικό βραβείο για τη συνολική της συμβολή στη βιομηχανία της μουσικής πρόκειται να παραλάβει η P!nk.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από εκπρόσωπο των Brit Awards 2019, η τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών θα τιμηθεί με ειδικό βραβείο για την «εξαιρετική συνεισφορά» της στη φετινή τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Η P!nk θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα λάβει μια τόσο σημαντική τιμητική διάκριση.

Η επιτροπή του θεσμού των Βραβείων Βρετανικής Μουσικής, θα αναγνωρίσει με αυτό τον τρόπο την πορεία της δυναμικής τραγουδίστριας στη μουσική βιομηχανία. Η P!nk έχει κυκλοφορήσει συνολικά επτά στούντιο άλμπουμ και μια greatest hits συλλογή, από το 2000 όταν πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία. Οι πωλήσεις των άλμπουμ της, ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι σίγουρα μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στη Μεγάλη Βρετανία.

Στο ενεργητικό της η P!nk προσμετρά εννέα υποψηφιότητες Brit Awards, 20 υποψηφιότητες για βραβείο Grammy και δυο για Billboard Music Awards, ενώ έχει πουλήσει περισσότερα από δυο εκατομμύρια εισιτήρια για συναυλίες στη Μεγάλη Βρετανία συμπεριλαμβανομένων των δυο εμφανίσεων στο περίφημο στάδιο του Γουέμπλεϊ.

Η P!nk δήλωσε για το γεγονός: «Με τιμά ιδιαίτερα η αναγνώριση του έργου μου στην απονομή των φετινών Brit Awards. Οι Βρετανοί οπαδοί της μουσικής μου, έχουν αποδείξει ότι είναι οι πιο πιστοί και αφοσιωμένοι στον κόσμο. Θεωρώ μεγάλη τιμή την ένταξή μου στο γκρουπ μιας επιφανούς ομάδας Βρετανών καλλιτεχνών».

Η βραδιά απονομής των BRIT Awards 2019 θα πραγματοποιηθεί στο διάσημο O2 Arena του Λονδίνου και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το κανάλι ITV με κεντρικό παρουσιαστή τον Jack Whitehall, ενώ η Clara Amfo και η Alice Levine θα παρουσιάσουν το Red Carpet show για τους θεατές του καναλιού ITV2.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker