kiss-logo
Now playingHOW YOU REMIND ME NICKELBACK
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Με ένα ιστορικό άλμπουμ θα επιστρέψουν οι Scorpions

Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που θα ηχογραφήσουμε ένα νέο και ιστορικό άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξη ο κιθαρίστας των Scorpions, αποκαλύπτει την πρόθεση του συγκροτήματος να επιστρέψει για μια ακόμα φορά στη δισκογραφία, για την ηχογράφηση ενός «ιστορικού» όπως είπε άλμπουμ.

Ο Rudolf Schenker, μίλησε για όλα στο μουσικό περιοδικό Headbangers Lifestyle και μοιράστηκε την είδηση με τους απανταχού φίλους του συγκροτήματος, δηλώνοντας μάλιστα ότι πρόκειται να συνεργαστούν με «διάσημο» παραγωγό για τη νέα κυκλοφορία.

Θα είναι η πρώτη κυκλοφορία των Γερμανών θρύλων του χαρντ ροκ από το 2017, όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ – ανθολογία του συγκροτήματος «Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads», που περιλάμβανε μερικές από τις κλασικές τους μπαλάντες αλλά και πιο νέο υλικό.

Η προηγούμενη full-length συλλογή όπως θυμόμαστε πάντως, είχε τίτλο «Return To Forever» και είχε κυκλοφορήσει το 2015 με τη συμμετοχή του ντράμερ του συγκροτήματος, James Kottak, που αποχώρησε οριστικά από το συγκρότημα ένα χρόνο αργότερα, παραχωρώντας τη θέση του στον Mikkey Dee, πρώην μέλος των Motörhead.

Σύμφωνα με τον Rudolf Schenker, οι Scorpions σκοπεύουν να μπουν στο στούντιο στους επόμενους μήνες για την προετοιμασία του νέου άλμπουμ.

«Η ιδέα για την ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ, μας ήρθε διότι ο Mikkey αποτελεί κατά κάποιο τρόπο μια νέα δύναμη για το συγκρότημα. Όταν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σχετικά με την πορεία μας και τις αποφάσεις του μέλλοντος, βρέθηκε στο δρόμο μας ο Mikkey. Ο Mikkey ταίριαξε απόλυτα στη χημεία των Scorpions. Επίσης, είναι ένας εξαιρετικά δημιουργικός άνθρωπος. Αυτό μας δίνει τώρα τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα άλμπουμ που θα είναι ιδιαίτερο και πολύ νέο».

Όπως συμπλήρωσε ο Schenker, ένας πολύ διάσημος επαγγελματίας θα αναλάβει να ολοκληρώσει την παραγωγή του επερχόμενου άλμπουμ.

«Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που θα ηχογραφήσουμε ένα νέο και ιστορικό άλμπουμ με τον συγκεκριμένο παραγωγό. Αλλά δεν θα αποκαλύψω το όνομά του».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker