kiss-logo
Now playingUNHOLY SAM SMITH FEAT. KIM PETRAS
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ed Sheeran

O Ed Sheeran συνεχίζει να γράφει ιστορία στη βιομηχανία της ποπ μουσικής στην Αμερική χάρη στην ασταμάτητη επιτυχία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Ed Sheeran συνεχίζει να γράφει ιστορία στη βιομηχανία της ποπ μουσικής στην Αμερική χάρη στην ασταμάτητη επιτυχία του «Shape of You».

Ο Βρετανός τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το σινγκλ τον Ιανουάριο του 2017, εντούτοις η πορεία του στους καταλόγους επιτυχιών συνεχίζεται ανοδικά.

Το «Shape of You», είχε χαρακτηριστεί διαμαντένιο αφού κατάφερε να κυριαρχήσει στις περισσότερες ραδιοφωνικές εκπομπές, στις πλατφόρμες ψηφιακής μουσικής αλλά και στα δισκοπωλεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως ανακοινώθηκε όμως πρόσφατα από την RIIA, την υπεύθυνη εταιρία για την πιστοποίηση των πωλήσεων στην Αμερική, το τραγούδι χαρακτηρίστηκε πλατινένιο αφού ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια σε φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις.

Πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο κατόρθωμα του Ed Sheeran, αφού το σινγκλ του ακολουθεί την επιτυχία του «Thinking Out Loud», που είχε κυκλοφορήσει το 2014 και κατάφερε επίσης να γίνει διαμαντένιο το 2017.

Ο Sheeran, γίνεται με αυτό τον τρόπο ένας από τους τέσσερις μόνο καλλιτέχνες που έχουν καταφέρει να έχουν περισσότερα από ένα διαμαντένια τραγούδια κατά το ίδιο διάστημα, στη διάρκεια των 20 ετών που η εταιρία καταγράφει τα στοιχεία των πωλήσεων.

Η Katy Perry και ο Eminem είναι επίσης δυο από τους τέσσερις καλλιτέχνες που τα έχουν καταφέρει εξίσου καλά, καλύπτοντας ένα αντίστοιχα μεγάλο μέρος των πωλήσεων στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker