kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H βιογραφία της Celine Dion στη μεγάλη οθόνη

Μια ταινία βασισμένη στη ζωή και την καριέρα της Celine Dion πρόκειται να κυκλοφορήσει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια ταινία βασισμένη στη ζωή και την καριέρα της Celine Dion πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2020.

Ο τίτλος της ταινίας είναι «The Power of Love» και σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Variety, η Καναδή τραγουδίστρια έχει ήδη παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για το βιογραφικό φιλμ.

Την υλοποίηση του σχεδίου έχει αναλάβει το Γαλλικό στούντιο παραγωγής ταινιών Gaumont, με την έγκριση της τραγουδίστριας αλλά και της δισκογραφικής της εταιρίας, καθώς στην ταινία θα ακούγονται φυσικά όλες οι μεγάλες επιτυχίες της Dion, μεταξύ των οποίων το «My Heart Will Go On», το «All By Myself» και άλλα.

Η σκηνοθεσία του φιλμ έχει ανατεθεί στη Valerie Lemercier, η οποία θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην ταινία, ενσαρκώνοντας την «Aline», ένα νεαρό κορίτσι του οποίου το όνειρο προς την επιτυχία αντανακλά το μουσικό ταξίδι της Dion.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο προϋπολογισμός για τη νέα ταινία αγγίζει τα 23 εκατομμύρια δολάρια. Το «The Power Of Love» καλύπτει μια μεγάλη χρονική περίοδο, από τα παιδικά χρόνια της Celine στο Charlemagne του Κεμπέκ, τη μετέπειτα εφηβική ζωή της και φυσικά τη σχέση της με τον πρώην μάνατζερ και σύζυγό της, René Angélil.

Τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας θα πραγματοποιηθούν στον Καναδά, τη Γαλλία, την Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες από τον επόμενο μήνα ώστε να είναι όλα έτοιμα μέχρι την ημερομηνία προβολής στις μεγάλες αίθουσες, στις αρχές του Δεκεμβρίου 2020.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker