kiss-logo
Now playingRELAX TAKE IT EASY MIKA
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Δείτε τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper μαζί στη σκηνή

Δείτε τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper να ερμηνεύουν ζωντανά το «Shallow» επί σκηνής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους παραβρέθηκαν στο Park Theater του Λας Βέγκας για να παρακολουθήσουν την ακουστική συναυλία της Lady Gaga, στο πλαίσιο των σταθερών εμφανίσεων της.

Η Lady Gaga, κάλεσε τον Bradley Cooper για να ερμηνεύσουν μαζί τη μεγάλη επιτυχία τους «Shallow», για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή.

Το τραγούδι, που βραβεύτηκε πρόσφατα με Χρυσή Σφαίρα και είναι υποψήφιο για Grammy αλλά και για βραβείο Όσκαρ, περιλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας «A Star Is Born», όπου η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός εμφανίζονται ως ντουέτο.

Ο Cooper εμφανίστηκε χωρίς να έχει ανακοινωθεί, από το backstage, για να καθίσει στη θέση του πιάνου και οι δυο τους να χαρίσουν μια εκπληκτική ερμηνεία, για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό.

Η Lady Gaga είχε συμπεριλάβει το «Shallow» στη λίστα των τραγουδιών που ερμηνεύει από τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς όμως την παρουσία του χαρισματικού ηθοποιού.

Η Lady Gaga πάντως, όπως και ο Bradley Cooper, έχουν καταφέρει να κερδίσουν μια υποψηφιότητα για τα φετινά βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου, αντίστοιχα στην κατηγορία καλύτερου γυναικείου και ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία τους στην ταινία «A Star Is Born» που συνεχίζει να σπάει ταμεία σε Ευρώπη και Αμερική.

 

Δείτε τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper να ερμηνεύουν ζωντανά το «Shallow» επί σκηνής:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker