kiss-logo
Now playingSEXY LOVE RESIDENCE DEEJAYS
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Μια θέση στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων για την Dua Lipa

H Dua Lipa αποκάλυψε ότι σύντομα θα αποκτήσει το δικό της κέρινο ομοίωμα στο περίφημο μουσείο Madame Tussauds...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Dua Lipa αποκάλυψε ότι σύντομα θα αποκτήσει το δικό της κέρινο ομοίωμα στο περίφημο μουσείο Madame Tussauds στο Λονδίνο.

To μουσείο, που λειτουργεί από το 1835 στην Baker Street, έχουν τιμήσει με την «παρουσία» τους πολλές διάσημες προσωπικότητες, από όλους τους χώρους.

Επίσης, αρκετοί από τους ποπ καλλιτέχνες της νέας γενιάς έχουν αποκτήσει το δικό τους αντίγραφο στο συγκεκριμένο βρετανικό μουσείο, μεταξύ των οποίων η Lady Gaga, ο Justin Bieber, o Calvin Harris, ο Ed Sheeran και η Miley Cyrus. Όπως φαίνεται λοιπόν, ήρθε η ώρα για την Dua Lipa να απολαύσει την ιδιαίτερη τιμή.

H νεαρή τραγουδίστρια μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram λέγοντας: «Δώστε προσοχή. Φέτος θα αποκτήσω τη δίκη μου φιγούρα στο μουσείο Μadame Tussauds! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όλους εσάς που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον σωσία μου, ο οποίος θα μπορεί να εμφανίζεται στη θέση μου στις πιο προσωπικές εμφανίσεις».

Η Dua, εργάζεται αυτή την περίοδο για την ηχογράφηση του δεύτερου άλμπουμ της, του follow-up στο πολύ επιτυχημένο ντεμπούτο ομώνυμο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 2017.

Στις 25 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε μάλιστα ένα νέο σινγκλ, με τίτλο «Swan Song».Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο soundtrack της νέας ταινίας των James Cameron και Robert Rodriguez: «Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης».

Προς το παρόν, στον 92,9 Kiss απολαμβάνουμε τη μεγάλη επιτυχία της Lipa, New Rules:

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker