kiss-logo
Now playingGREEDY TATE MCRAE
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Η Ariana Grande με νέο άλμπουμ σε 15 μέρες

Όλα είναι έτοιμα για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Ariana Grande...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όλα είναι έτοιμα για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Ariana Grande.

Πρόκειται για το follow-up του «Sweetener», του τέταρτου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018.

Η Ariana Grande επιβεβαίωσε σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, ότι το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι «Thank u, next». Το νέο δισκογραφικό εγχείρημα έρχεται αρκετά σύντομα σε σχέση με το προηγούμενο, ακριβώς όπως είχε προαναγγείλει η νεαρή τραγουδίστρια.

Η Grande μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ, αποκαλύπτοντας τους τίτλους των 12 τραγουδιών που περιλαμβάνονται, μεταξύ των οποίων είναι και το ομώνυμο τραγούδι, «thank u, next» καθώς και το σινγκλ «7 Rings», που έχει ξεχωρίσει ήδη.

Όπως αναφέρεται στο προφίλ της τραγουδίστριας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το νέο άλμπουμ θα διατίθεται στην αγορά τουλάχιστον για δυο μήνες πριν από την εμφάνισή της στο φετινό φεστιβάλ Coachella και μάλιστα σε θέση headliner.

Πρόσφατα, η Ariana Grande αφιέρωσε αρκετές από τις αναρτήσεις της στον Αμερικανό καλλιτέχνη της ραπ μουσικής, Mac Miller, ο οποίος απεβίωσε από κατάχρηση ουσιών τον περασμένο Σεπτέμβριο και με τον οποίο είχε σχέση για περίπου δυο χρόνια.

Αυτοί είναι οι τίτλοι των 12 τραγουδιών του νέου άλμπουμ της Ariana Grande:
 

Imagine
Needy
NASA
Bloodline
Fake smile
Bad idea
Wake Up
Ghostin
In my head
7 Rings
Thank u, next
Break up with your girlfriend, I'm bored.
 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker