kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Τα πρώτα χρόνια της Madonna μέσα από ένα ντοκιμαντέρ

«Madonna and the Breakfast Club» είναι ο τίτλος της βιογραφικής ταινίας που πρόκειται να προβληθεί τους επόμενους μήνες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Madonna and the Breakfast Club». Αυτός είναι ο τίτλος της βιογραφικής ταινίας που πρόκειται να προβληθεί στις μεγάλες αίθουσες τους επόμενους μήνες.

Η σημερινή βασίλισσα της ποπ, όπως είναι αυτονόητο, δεν γεννήθηκε διάσημη και επιτυχημένη. Η Madonna ξεκίνησε το ταξίδι που οδήγησε στην επιτυχία, από την πόλη της Νέας Υόρκης λίγο πριν τη δεκαετία του '80.

Πριν ακόμα γίνει διάσημη ως solo performer και είδωλο της ποπ, η Madonna υπήρξε μέλος του συγκροτήματος των 80's, «Τhe Breakfast Club». H Ιταλοαμερικανίδα μουσικός είχε ιδρύσει το συγκρότημα το 1979, μαζί με τον Dan Gilroy που υπήρξε σύντροφος της εκείνο το διάστημα. Η νεαρή μουσικός, στο σχήμα έπαιζε ντραμς, κιθάρα και συνθεσάιζερ, ενώ συμμετείχε ενεργά επίσης στη σύνθεση και την ερμηνεία των τραγουδιών.

Η ταινία επικεντρώνεται σε όλο αυτό το διάστημα, όταν η Madonna αρχίζει να εμπλέκεται όλο και πιο πολύ στο συγκρότημα, αναπτύσσοντας το προσωπικό της ύφος στη μουσική βιομηχανία, που οδήγησε προοδευτικά στην αποχώρησή της από το συγκρότημα το 1984.

Στο ντοκιμαντέρ καταθέτει την άποψή του επίσης ο Gilroy, ο αδελφός του Ed αλλά και το τρίτο μέλος του συγκροτήματος, ο Gary Burke.

Η παραγωγή της ταινίας ανήκει στους Guy Guido και Paul Castro Jr., ενώ τη βασίλισσα της ποπ ενσαρκώνει η ηθοποιός Jamie Auld της οποίας η ομοιότητα με τη διάσημη τραγουδίστρια είναι αξιοσημείωτη.

Το ντοκιμαντέρ πρόκειται να προβληθεί στις 12 Μαρτίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχικά σε επιλεγμένες ψηφιακές και video on-demand διαδικτυακές πλατφόρμες.

Στο μεταξύ, οι φήμες θέλουν τη Madonna να εμφανίζεται στη σκηνή της φετινής Eurovision, στην πόλη του Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα, η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται πως ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση των διοργανωτών του θεσμού, ώστε να εμφανιστεί live on stage, όπως είχε συμβεί και το 2016 όταν ο Justin Timberlake είχε εντυπωσιάσει τους πάντες από τη σκηνή του 61ου διαγωνισμού τραγουδιού στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker