kiss-logo
Now playingWITHOUT YOU MARIAH CAREY
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H Alicia Keys παρουσιάστρια των Grammy Awards 2019

Η Alicia Keys μοιράστηκε τη στιγμή της ανακοίνωσης των ευχάριστων νέων, μέσα από ένα βίντεο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Alicia Keys, της οποίας το αληθινό όνομα είναι Alicia Augello Cook, έχει στο ενεργητικό της μια καταξιωμένη καριέρα με εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ και έχει συνολικά βραβευτεί με 15 Grammy Awards.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η Κeys επιλέχθηκε για τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας των 61ων Grammy Awards.

Η τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι για το 2019 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και η Αμερικανή τραγουδίστρια δήλωσε ενθουσιασμένη με την προοπτική.

Η Alicia Keys μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη στιγμή της ανακοίνωσης των ευχάριστων νέων, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της, συνοδεύοντας την ανάρτηση με το εξής σύντομο κείμενο: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω ότι θα είμαι η παρουσιάστρια των 61ων ετήσιων βραβείων Γκράμι. Υπάρχουν τόσα πολλά στον προγραμματισμό και ανυπομονώ να τα δείτε να γίνονται πραγματικότητα».

Η βραβευμένη ερμηνεύτρια θα βρεθεί για πρώτη φορά στη θέση της παρουσιάστριας των πολύ σημαντικών μουσικών βραβείων.

Στο εννέα λεπτών βίντεο, η Keys φαίνεται να συνομιλεί στο τηλέφωνο και να πληροφορείται για τα σπουδαία νέα από τον μάνατζερ της, Johnny Wright.

Η ευχάριστη αποστολή του μάνατζερ της Alicia Keys, όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, ξεκινά με τη φράση: «Τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι έχεις την ευκαιρία να παρουσιάσεις τη βραδιά;»

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker