kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Οι Cranberries θυμούνται την Dolores O'Riordan

Συνειδητοποιήσαμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που έπρεπε να κάνουμε ήταν να τελειώσουμε το άλμπουμ που είχαμε αρχίσει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Dolores O'Riordan ήταν Ιρλανδή μουσικός και τραγουδίστρια-τραγουδοποιός. Έγινε γνωστή ως τραγουδίστρια των Cranberries, του συγκροτήματος του οποίου ηγήθηκε για 13 χρόνια ενώ κατάφερε με επιτυχία να ακολουθήσει επίσης την προσωπική της δισκογραφική διαδρομή.

Η Ο' Ρίορνταν έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως στις 15 Ιανουαρίου 2018, σε ηλικία 46 ετών, ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για την ηχογράφηση νέων τραγουδιών.

Ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος των Cranberries, αποκαλύπτουν τα τελικά σχέδια τους για την κυκλοφορία ενός ακόμα άλμπουμ, για το υλικό του οποίου η Dolores O'Riordan εργαζόταν μαζί τους το τελευταίο διάστημα.

Μέσα από μια ανακοίνωση στον επίσημο ιστότοπο του συγκροτήματος, ο Fergal Lawler, ο Noel και ο Mike Hogan, μιλούν για το επερχόμενο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε στις 15 Ιανουαρίου, ακριβώς ένα χρόνο μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας.

Το άλμπουμ έχει τίτλο «In the End».

Τα μέλη του συγκροτήματος δηλώνουν για τη νέα κυκλοφορία:

«Στις αρχές του 2017, συναντηθήκαμε και οι τέσσερις στο στούντιο ενόψει της επερχόμενης περιοδείας μας και συζητήσαμε αρκετές φορές σχετικά με την προοπτική της ηχογράφησης νέου υλικού. Ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο της Dolores, αναγκαστήκαμε να θέσουμε πολλά από τα σχέδια μας σε αναμονή σε μια προσπάθεια να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να τιμήσουμε τη μνήμη της στενής μας φίλης και συνεργάτιδας στο συγκρότημα. Συνειδητοποιήσαμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που έπρεπε να κάνουμε ήταν να τελειώσουμε το άλμπουμ που είχαμε αρχίσει μαζί της. Αισθανθήκαμε ότι αυτό θα ήθελε. Μιλήσαμε με την οικογένεια της Dolores και συμφωνήσαμε προς αυτή την κατεύθυνση».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker