kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ένα αυγό κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στο Instagram

Η φωτογραφία ενός αυγού κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 36 εκατομμύρια Like...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Kylie Jenner, είναι διάσημη Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα & επιχειρηματίας. Είναι φυσικά γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ριάλιτι σόου Keeping Up With The Kardashians, για την επώνυμη σειρά της με καλλυντικά και για την «ηγετική» της παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Jenner, κατείχε μέχρι πολύ πρόσφατα τον τίτλο της «βασίλισσας του Instagram», καθώς έχει 124 εκατομμύρια ακόλουθους και μόνο μια συγκεκριμένη ανάρτησή της, στην οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά η νεογέννητη κόρη της, συγκεντρώνει περισσότερα από 18 εκατομμύρια Like.

H Kylie Jenner έχασε την πρώτη θέση στο Instagram, όταν από έναν ανώνυμο φαινομενικά λογαριασμό αναρτήθηκε η φωτογραφία ενός αυγού, που σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 36 εκατομμύρια Like.

H εικόνα, που παρουσιάζει απλά ένα αυγό χωρίς κανένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, έχει αναρτηθεί από λογαριασμό που εμφανίζεται με όνομα χρήστη «Egg Gang», ενώ ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εφημερίδας The Independent, δηλώνοντας απλά : Eugene the egg.

Η φωτογραφία του αυγού αναρτήθηκε για πρώτη φορά στις 5 Ιανουαρίου 2019, ενώ η συγκεκριμένη φωτογραφία της Kylie Jenner είχε αναρτηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2018.

Ύστερα από το συγκλονιστικό ρεκόρ που σημείωσε η εικόνα του Eugene the egg, η Kylie Jenner περνά στη δεύτερη θέση, στον κατάλογο των δημοφιλέστερων χρηστών του Instagram. Ο μέχρι τώρα ανώνυμος λογαριασμός καταφέρνει πάντως να ενταχθεί στο Top20 των δημοφιλέστερων χρηστών, αφήνοντας πίσω του διάσημους χρήστες που κατείχαν τη μερίδα του λέοντος, όπως είναι ο Cristiano Ronaldo, η Beyoncé η Selena Gomez και μερικοί άλλοι.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker