kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H Looney Tunes παρουσιάζει το νέο σινγκλ του Axl Rose

Ο Axl Rose κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό σινγκλ ύστερα από δέκα χρόνια αποχής από τη δισκογραφία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Axl Rose κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό σινγκλ ύστερα από δέκα χρόνια αποχής από τη δισκογραφία και το παρουσίασε σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρία καρτούν Looney Tunes.

Ο τραγουδιστής και frontman των Guns N' Roses, εμφανίζεται ως χαρακτήρας καρτούν και πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του νέου σινγκλ, παρέα με τον Bugs Bunny και την υπόλοιπη «συμμορία» της σειράς κινουμένων σχεδίων που ξεχώρισε για τις ευρηματικές μικρού μήκους ταινίες της Warner Bros.

Ο Axl Rose, συνεργάστηκε με τα υπόλοιπα μέλη των Guns N' Roses, τον Slash και τον Duff McKagan το 2016 για την πραγματοποίηση της περιοδείας «Not In This Lifetime» και αυτό είχε ήδη πυροδοτήσει φήμες για επανασύνδεση του συγκροτήματος με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου άλμπουμ.

Ο ίδιος ο Slash άλλωστε είχε ενισχύσει αυτές τις φήμες, μέσα από συνέντευξή του στην οποία είχε αναφέρει ότι υπάρχουν πολλές νέες ιδέες για τραγούδια που δεν έχουν υλοποιηθεί και όλοι στο συγκρότημα έχουν κοινή πρόθεση να συναντηθούν στο στούντιο ηχογράφησης.

Ο Richard Fortus, κιθαρίστας των G N'R, είχε επίσης επιβεβαιώσει τις φήμες πριν από ένα μήνα δηλώνοντας στα social media ότι ένας νέος δίσκος είναι καθ' οδόν και μάλιστα «νωρίτερα από όσο νομίζετε».

Εντούτοις, το νέο υλικό που κυκλοφόρησε με την υπογραφή του Axl Rose αποτελεί την πρώτη ηχογράφηση από το 2008 όταν οι G N'R σημείωσαν τεράστια επιτυχία με το άλμπουμ τους «Chinese Democracy».

Η σύνθεση έχει τίτλο «Rock The Rock» και έχει ηχογραφηθεί για τη σειρά κινουμένων σχεδίων The New Looney Tunes, που πρόκειται να προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Boomerang στη διάρκεια του 2019.

Η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «Ο ξεκαρδιστικός, ηρωικός και άτακτος Bugs Bunny που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει δυναμικά!».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker