kiss-logo
Now playingYOU TWOFACE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Harry Styles είναι ο πιο κομψός άνδρας για το 2018

Ο Styles φαίνεται πως καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις και για το προσωπικό, μοναδικό του στιλ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από μια μεγάλη ψηφοφορία που διεξήγαγε το περιοδικό Esquire μεταξύ των χιλιάδων αναγνωστών και των διαδικτυακών του φίλων, ο Harry Styles κατέκτησε τον τίτλο του άνδρα με το καλύτερο στιλ για το 2018.

Ο Styles φαίνεται πως καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο για τα τραγούδια και την ερμηνεία του, όσο και για το προσωπικό, μοναδικό του στιλ.

Οι συντάκτες του αμερικανικού ανδρικού περιοδικού, έθεσαν σε ψηφοφορία το ερώτημα συγκρίνοντας διαφορετικές προσεγγίσεις και αντιπαραβάλλοντας αρκετούς από τους διάσημους αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος, όπως τον Zayn Malik, τον Tom Hardy και τον Chadwick Boseman.

Στη σχετικά σύντομη προσωπική του καριέρα, το πρώην μέλος των One Direction κατάφερε να συνδυάσει την εικόνα του νεαρού αγοριού από το παρελθόν με την ιδιαίτερη εμφάνιση των σπουδαίων εκπροσώπων της ροκ μουσικής, ακολουθώντας το πρότυπο του David Bowie, του Mick Jagger και άλλων.

O Styles, ντύνεται σαν κάποιον που απολαμβάνει να έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο οίκος Gucci του πρότεινε να συνεργαστούν.

"Sign of the Times" είναι ο τίτλος του ντεμπούτο του σινγκλ, που ξεχώρισε μέσα από το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ. Στον 92,9 Kiss, απολαμβάνουμε να το ακούμε δυνατά!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker