kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Ariana Grande απέρριψε τιμητική πρόταση

Η Ariana Grande φαίνεται πως απέρριψε την τιμητική πρόταση που της απηύθυνε η βασίλισσα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Ariana Grande φαίνεται πως απέρριψε την τιμητική πρόταση που της απηύθυνε η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun, η νεαρή τραγουδίστρια αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση που έφτασε στον εκπρόσωπο τύπου της, εκ μέρους της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Οι υπεύθυνοι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ φαίνεται πως επικοινώνησαν με την 25χρονη Ariana και το περιβάλλον της, για να την ενημερώσουν σχετικά με την απόφαση να της αποδοθεί η ύψιστη τιμή στην ετήσια τελετή απονομής τίτλων τιμής.

Στη διάρκεια του 2018, η Ariana έλαβε πολλά εγκωμιαστικά σχόλια και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για τον συμπονετικό και υποστηρικτικό τρόπο που αντιμετώπισε τις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Manchester Arena, στη διάρκεια της συναυλίας της τον περασμένο Μάιο, όταν έχασαν τη ζωή τους 22 άτομα και εκατοντάδες τραυματίστηκαν.

Τις εβδομάδες που ακολούθησαν την καταστροφική επίθεση, η Ariana επισκέφθηκε αρκετές φορές το Ηνωμένο Βασίλειο για να συναντήσει τις οικογένειες των θυμάτων και τους νέους που έδιναν τη δική τους μάχη στο νοσοκομείο.
Η τραγουδίστρια υπήρξε επίσης διοργανώτρια της συναυλίας One Love Manchester που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και στην οποία περισσότεροι από 55.000 επισκέπτες κατάφεραν να συγκεντρώσουν 14,8 εκατομμύρια δολάρια για το ίδρυμα «We Love Manchester».

Εντούτοις, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Ariana Grande απέρριψε την ευγενική προσφορά με την αιτιολογία ότι είναι πολύ σύντομα για κάτι τόσο σημαντικό και σπουδαίο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker