kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

To νέο άλμπουμ της Rihanna κυκλοφορεί το 2019

Η Rihanna επιβεβαιώνει ότι είναι καιρός να προχωρήσει στο επόμενο δισκογραφικό της εγχείρημα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το όγδοο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της Rihanna κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016, από τη δισκογραφική Westbury Road και τη Roc Nation, την εταιρία που ίδρυσε ο Jay-Z πριν από 10 χρόνια.

Για την ηχογράφησή του, η Rihanna εργάστηκε στην ως executive producer και συνεργάστηκε με αρκετούς παραγωγούς.

Επίσης, για την προώθηση του άλμπουμ «Anti», η Rihanna ξεκίνησε την έβδομη παγκόσμια περιοδεία της τον Μάρτιο του ίδιου έτους, με τίτλο «Anti World Tour».

Στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας, οι πωλήσεις του άλμπουμ ξεπέρασαν τα 166.000 αντίτυπα, ενώ μόνο δυο μέρες μετά την κυκλοφορία του, χαρακτηρίστηκε πλατινένιο και ένα εκατομμύριο αντίτυπα διατέθηκαν δωρεάν στο πλαίσιο του online promotion.

Δύο χρόνια αργότερα, η Robyn Rihanna Fenty επιβεβαιώνει μέσα από μια σύντομη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, ότι είναι καιρός να προχωρήσει στο επόμενο δισκογραφικό της εγχείρημα.

Η είδηση προκύπτει από την απάντηση της τραγουδίστριας στο ερώτημα οπαδού, ο οποίος ζητά να ενημερωθεί σχετικά με την πιθανή ημερομηνία της κυκλοφορίας νέου άλμπουμ. Η απάντηση έρχεται από την ίδια την τραγουδίστρια, που αναφέρει ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το 2019.

Έτσι λοιπόν, το 2019 φαίνεται πως θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά για τη Rihanna αλλά και τη βιομηχανία της μουσικής γενικότερα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker