kiss-logo
Now playingYOU DO SOMETHING TO ME PAUL WELLER
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

«Μαγικός» θα είναι ο επόμενος χρόνος για τη Madonna

H βασίλισσα της ποπ βρίσκεται μερικά βήματα πιο κοντά στην κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως όλα δείχνουν, η βασίλισσα της ποπ βρίσκεται μερικά βήματα πιο κοντά στην κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.

Το άλμπουμ που θα αποτελέσει το follow-up του «Rebel Heart» που κυκλοφόρησε το 2015, βρίσκεται στη διαδικασία της τελικής επεξεργασίας αλλά όχι για πολύ ακόμα.

Η Madonna φαίνεται πως δεν χάνει τον καιρό της καθώς δουλεύει ακατάπαυστα σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο, μεταξύ της προώθησης της φίρμας καλλυντικών MDNA Skin αλλά και του επερχόμενου άλμπουμ.

Αν και δεν έχει κάνει σαφείς δηλώσεις σχετικά με το επόμενο full-length άλμπουμ, έχει εντούτοις αφήσει να διαδοθεί υλικό από στιγμιότυπα μέσα στο στούντιο ηχογράφησης, όπου περνά πολλές από τις ώρες της ημέρας μαζί με την κόρη της Estere.

Το νέο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ της Madonna, θα είναι σίγουρα «μαγικό» όπως δηλώνει και το newsletter της ομάδας της που αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο επόμενος χρόνος, υπόσχεται να είναι μαγικός για όλους μας».

Ο Γάλλος παραγωγός και συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής, Mirwais, φαίνεται πως συμμετέχει στη διαδικασία ηχογράφησης του νέου άλμπουμ, σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η «βασίλισσα» στο Instagram.

Η Madonna ερμήνευσε ζωντανά το «Beautiful Game», το τραγούδι που φαίνεται πως θα είναι το πρώτο από τα σινγκλ του επερχόμενου άλμπουμ, στη διάρκεια του MET Gala 2018 που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στη Νέα Υόρκη.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker