Δύο δισεκατομμύρια προβολές για τον Charlie Puth και τη Selena Gomez

Το βίντεο κλιπ του «We Don't Talk Anymore» έχει καταφέρει να ξεπεράσει το ορόσημο των δυο δισεκατομμυρίων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«We Don't Talk Anymore»: Αυτός είναι ο τίτλος του σινγκλ, που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2016 σε παραγωγή του Charlie Puth.

Στο τραγούδι, που ξεχώρισε μέσα από το ντεμπούτο άλμπουμ του νεαρού Αμερικανού τραγουδιστή, συμμετέχει δανείζοντας τη φωνή της η Selena Gomez. Με την κυκλοφορία του κατάφερε να ανέβει μέχρι την ένατη θέση του US Billboard Hot 100, ενώ έγινε Τοp 10 επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες.

Το βίντεο κλιπ του «We Don't Talk Anymore» επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Phil Pinto. Κυκλοφόρησε μέσα από την πλατφόρμα του YouTube στις 2 Αυγούστου 2016 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να ξεπεράσει κατά πολύ το ορόσημο των δυο δισεκατομμυρίων σε διαδικτυακές προβολές και έχει επίσης συγκεντρώσει περισσότερα από 7,6 εκατομμύρια Like.

Χάρη στην τεράστια επιτυχία του, το βίντεο κλιπ κατακτά την 28η θέση στα μόλις 30 βίντεο όλων των εποχών, που έχουν καταφέρει να σπάσουν το φράγμα των δυο δισεκατομμυρίων views.

Άλλοι καλλιτέχνες που κατάφεραν να μπουν στο club όσων ξεπέρασαν με τη δουλειά τους το ίδιο ορόσημο, είναι η Shakira με την οπτικοποιημένη εκδοχή της επιτυχίας της «Waka Waka» και ο Calvin Harris που με τη συμμετοχή της Rihanna κυκλοφόρησε ένα βίντεο για τη σύνθεσή του «This Is What You Came For».

Το βίντεο πάντως με τα περισσότερα views στην πλατφόρμα του YouTube, εξακολουθεί να είναι το «Despacito» των Luis Fonsi και Daddy Yankee, που προηγείται στη λίστα με σχεδόν έξι δισεκατομμύρια προβολές.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker