kiss-logo
Now playingMY ALL (RADIO CLUB MIX) MARIAH CAREY
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Επιστρέφει με νέο σινγκλ στη δισκογραφία η Avril Lavigne

«Tell Me It's Over», είναι ο τίτλος του νέου σινγκλ που ηχογράφησε η Avril Lavigne για να σηματοδοτήσει το τέλος της περιπέτειας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Tell Me It's Over», είναι ο τίτλος του νέου σινγκλ που ηχογράφησε η Avril Lavigne για να σηματοδοτήσει το τέλος της περιπέτειας με την υγεία της.

Η τραγουδίστρια πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τη σπάνια ασθένεια που αναφέρεται ως νόσος του Lyme. Η εν λόγω ασθένεια προκαλείται από ένα συγκεκριμένο βακτήριο που μεταδίδεται στο αίμα μέσω του δέρματος και τις περισσότερες φορές αντιμετωπίζεται εύκολα στο αρχικό στάδιο αλλά μπορεί να εξελιχθεί άσχημα σε αντίθετη περίπτωση.

Η επιστροφή της Lavigne στα τέλη του 2018, αποτελεί μια από τις ειδήσεις που ο μουσικός τύπος αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο.

Η ηλικίας 34 ετών τραγουδοποιός, έχει τις τελευταίες μέρες προαναγγείλει την κυκλοφορία του νέου σινγκλ, από τον λογαριασμό της στα social media, παρουσιάζοντας μια σειρά από καλλιτεχνικές φωτογραφίες.

Η νέα σύνθεση περιλαμβάνεται στο έκτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της Avril Lavigne, που έχει τίτλο «Head Above Water».

Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του σινγκλ είναι η 12η Δεκεμβρίου, ενώ το άλμπουμ της τραγουδίστριας από τον Καναδά είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2019.

Στο νέο σινγκλ η Avril Lavigne τραγουδάει μεταξύ άλλων στίχων: «Cause it don’t feel like it’s over whenever you’re closing the door»... Μέχρι την επίσημη πρεμιέρα όμως, εμείς στον 92,9 Kiss επιλέγουμε την ιδιαίτερη εκδοχή της στην κλασική επιτυχία: «Knockin' on Heaven's Door» του Bob Dylan, και την απολαμβάνουμε δυνατά:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker