kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

To νέο άλμπουμ του Zayn είναι γεγονός

Πρόκειται για το follow-up του άλμπουμ «Mind of Mine» που κυκλοφόρησε το 2016...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Zayn επιβεβαίωσε την επίσημη κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Zain Javadd Malik, το νέο δισκογραφικό εγχείρημα θα περιλαμβάνει 27 τραγούδια, δύο από τα οποία με τη συμμετοχή του Timbaland και της Nicki Minaj αντίστοιχα.

Ο Malik, που αποχώρησε από τους One Direction το 2015 για να υπογράψει συμβόλαιο με την RCA Records και να ακολουθήσει την προσωπική του διαδρομή, προσδιόρισε μάλιστα την κυκλοφορία του άλμπουμ στα μέσα του Δεκεμβρίου.

Ο τίτλος του νέου άλμπουμ είναι «Icarus Falls». Το πρώτο από τα σινγκλ που περιλαμβάνει, έχει τον ευρηματικό τίτλο «Rainberry» και πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα. Άλλα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν και με τη μορφή του σινγκλ θα είναι τα «Let Me», «Sour Diesel» και «Entertainer».

Πρόκειται για το follow-up του άλμπουμ «Mind of Mine» που κυκλοφόρησε το 2016, και σύμφωνα με τις παλαιότερες δημοσιεύσεις το νεότερο δημιούργημα θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει ήδη. Ο Zayn είχε μάλιστα δηλώσει για την καθυστέρηση ότι: «Κάθε μέρα ανακαλύπτω άλλο ένα ωραίο τραγούδι που θέλω να ανταλλάξω με ένα από τα τραγούδια του δίσκου. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα. Αν και υπάρχει το υλικό, κάνω ακόμα μικρές αλλαγές εδώ και εκεί».

Το «Icarus Falls» θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου από την RCA Records. Ο διευθύνων σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρίας δήλωσε ότι το νέο άλμπουμ διακατέχεται από έναν «αισιόδοξο τόνο», καθώς έρχεται ως αποτέλεσμα μιας πιο «απαιτητικής εποχής».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker