kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της Camila Cabello

Το περιοδικό Forbes φιλοξένησε μια συνέντευξη της Camila Cabello...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το περιοδικό Forbes φιλοξένησε στο πρόσφατο τεύχος του μια συνέντευξη της Camila Cabello.

Η νεαρή τραγουδίστρια, πρόσφατα εντάχθηκε στη λίστα του περιοδικού με τους 30 διάσημους κάτω των 30 ετών με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2019.

Η Camila γεννήθηκε στην Αβάνα αλλά μεγάλωσε στο Μαϊάμι της Φλόριντα και έγινε γνωστή αρχικά ως μέλος του συγκροτήματος Fifth Harmony, στο οποίο συμμετείχε από το 2012 έως τα τέλη του 2016.

Τον Ιανουάριο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό της στούντιο άλμπουμ αλλά είχε ήδη γίνει παγκοσμίως γνωστή μερικούς μήνες νωρίτερα χάρη στην κυκλοφορία του σινγκλ της «Havana», που λειτούργησε ως προπομπός του άλμπουμ.

Η συνέντευξη στο περιοδικό έγινε με τη μέθοδο των σύντομων ερωτήσεων και απαντήσεων. Μια από τις ερωτήσεις αναφερόταν στο σημαντικότερο «επίτευγμα» που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα και προς έκπληξη του δημοσιογράφου η Camila Cabello δήλωσε ότι:

«Το σπουδαιότερο επίτευγμά μου ήταν, το ότι τραγούδησα φέτος μαζί με τον πατέρα μου στο Μεξικό».

Η Cabello έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους και έχει εμφανιστεί σε σπουδαίους συναυλιακούς χώρους. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά σημαντικά ορόσημα στην καριέρα της.

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Alejandro, μοιράστηκε τη σκηνή μαζί με τη διάσημη κόρη του και ένα συγκρότημα mariachi μουσικών, δημιουργώντας ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο στη διάρκεια μιας συναυλίας στο Palacio De Los Deportes, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker