kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Οι καλύτερα αμειβόμενες γυναίκες στη μουσική

Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε την ετήσια αποτίμησή του, με τις καλύτερα αμειβόμενες γυναίκες στη βιομηχανία της μουσικής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε την ετήσια αποτίμησή του, με τις καλύτερα αμειβόμενες γυναίκες από το χώρο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας για το 2018. Η καταγραφή των στοιχείων αφορά στην περίοδο από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Το περιοδικό διευκρινίζει ότι πολλοί θα περίμεναν στην κορυφή της λίστας να βρίσκεται το όνομα της Taylor Swift, αφού το σύνολο των ακαθάριστων εσόδων της πλησιάζει τα 80 εκατομμύρια δολάρια. H τραγουδίστρια είχε μια πολύ παραγωγική και προσοδοφόρα χρονιά, κυρίως χάρη στην κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Reputation» και την πολύ επιτυχημένη περιοδεία που ακολούθησε. Το άλμπουμ κατάφερε να κυριαρχήσει στα chart σχεδόν σε κάθε χώρα, ξεπερνώντας μάλιστα σε πωλήσεις τα δυο εκατομμύρια αντίτυπα στη διάρκεια μόνο της πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας. Ωστόσο, η περίοδος καταγραφής δεν συμπίπτει σε όλη τη διάρκεια με το χρονοδιάγραμμα καταμέτρησης των εσόδων.

Έτσι, την πρώτη θέση της λίστας με τις πιο καλοπληρωμένες γυναίκες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας για το 2018 καταλαμβάνει η Katy Perry, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Forbes.

Το σύνολο των ετήσιων εσόδων της Perry αγγίζει τα 83 εκατομμύρια δολάρια. Όπως αποτυπώνεται στον κατάλογο, η ηλικίας 34 ετών τραγουδίστρια κατάφερε να κερδίζει το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατομμυρίου κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της περιοδείας της. Η Katy Perry εμφανίστηκε στη σκηνή για περισσότερες από 80 συναυλίες στο διάστημα από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Στο σύνολο των εσόδων της προστίθεται ακόμα το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων από τη συμμετοχή της στο πάνελ των κριτών της τηλεοπτικής εκπομπής American Idol.

Την πρώτη τριάδα του κατάλογου συμπληρώνει η Beyoncé, της οποίας τα έσοδα αγγίζουν τα 60 εκατομμύρια δολάρια. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε επίσης ένα νέο άλμπουμ στα chart μαζί με τον σύζυγό της. Εμφανίστηκε στο περίφημο Coachella festival και διοργάνωσε μια μεγάλη περιοδεία, που όμως, όπως και στην περίπτωση της Taylor Swift ήταν εκτός του διαστήματος καταμέτρησης και άρα ένα μέρος των εσόδων της θα αποτυπωθεί στον απολογισμό του επόμενου έτους.

 

Συνοπτικά τη λίστα με τις 10 πιο ακριβοπληρωμένες κυρίες της μουσικής βιομηχανίας, όπως παρουσιάζεται στο περιοδικό Forbes, συμπληρώνουν τα εξής ονόματα:

Νο. 4: Pink (52 εκατομμύρια)
Νο. 5: Lady Gaga (50 εκατομμύρια)
Νο. 6: Jennifer Lopez (47 εκατομμύρια)
Νο. 7: Rihanna (37,5 εκατομμύρια)
Νο. 8: Helene Fischer (32 εκατομμύρια)
Νο. 9: Celine Dion (31 εκατομμύρια)
Νο.10: Britney Spears (30 εκατομμύρια).

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker