kiss-logo
Now playingENJOY THE SILENCE DEPECHE MODE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Oι Metallica στο πλευρό των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς

Οι Metallica αποφάσισαν να δωρίσουν 100.000 δολάρια για την ανακούφιση των επιζώντων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αντιμέτωποι με την πιο καταστροφική δασική πυρκαγιά των τελευταίων ετών έχουν έρθει οι κάτοικοι του βορείου τμήματος της Καλιφόρνιας στην Αμερική. Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, εκατοντάδες εξακολουθούν να αγνοούνται και χιλιάδες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιουσία τους καθώς περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια στρέμματα κάηκαν σε διάφορες περιοχές της πολιτείας.

Αρκετοί καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας και του θεάματος προσπάθησαν να συμπαρασταθούν στα θύματα της θεομηνίας, ενώ δεν είναι λίγοι οι διάσημοι των οποίων η περιουσία καταστράφηκε. Μεταξύ άλλων σε αυτή την κατάσταση έχει βρεθεί ο Neil Young, η Miley Cyrus, ο Robin Thicke και ο Gerard Butler, των οποίων οι κατοικίες καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Οι Metallica, σε μια προσπάθεια να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό όσων δοκιμάζονται, αποφάσισαν να δωρίσουν 100.000 δολάρια σε δυο φιλανθρωπικά ιδρύματα για την ανακούφιση των επιζώντων.

Την είδηση παρουσίασε εκπρόσωπος του συγκροτήματος, μέσω του «All My Hands Foundation», του ιδιωτικού φιλανθρωπικού οργανισμού που ίδρυσαν τα μέλη των Metallica το 2017.

H αναφορά για την κίνηση φιλανθρωπίας έγινε από το προφίλ του συγκροτήματος στο facebook, με την εξής ανακοίνωση: «Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι κοινότητες στην Καλιφόρνια βιώνουν ιστορικά καταστροφικές πυρκαγιές τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο τμήμα του κράτους. Το Ίδρυμα All My Hands πραγματοποίησε δυο δωρεές ύψους 50.000 δολαρίων η καθεμία, τόσο στο Κοινωφελές Ίδρυμα North Valley, όσο και στο Πυροσβεστικό Σώμα του Λος Άντζελες. Και οι δυο φορείς παρέχουν υπηρεσίες ανακούφισης στα θύματα που μεταφέρθηκαν σε κέντρα εκκένωσης της περιοχής».

Ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος ενθάρρυνε μάλιστα τους φίλους και οπαδούς να κάνουν αυτό που μπορούν καλύτερα, προσφέροντας λίγα χρήματα, τρόφιμα, ρούχα ή λίγο από τον χρόνο τους, ακόμα και προσωρινή στέγαση σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν όλοι μαζί τα θύματα ώστε να σταθούν ξανά το συντομότερο στα πόδια τους.

Εκτός από τους Metallica, οικονομική υποστήριξη προσέφεραν και άλλοι διάσημοι από τη showbiz, μεταξύ των οποίων η Sandra Bullock, η Ellen DeGeneres, η Bella Hadid, η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth, οι οποίοι δώρισαν το ποσό των 500.000 δολαρίων μέσω του The Happy Hippie Foundation, της μη κυβερνητικής οργάνωσης που έχει ιδρύσει η Miley Cyrus.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker