kiss-logo
Now playingI TURN TO YOU (STONEBRIDGE RADIO MIX) MELANIE C
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

O Bono συγκεντρώνει χρήματα για την αντιμετώπιση του AIDS

Για τη συγκέντρωση εσόδων θα πραγματοποιηθεί ένας τηλεοπτικός μαραθώνιος...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H 1η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

O γνωστός Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής, Jimmy Kimmel διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά μια ζωντανή εκπομπή με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενημέρωση κατά του AIDS και την υποστήριξη των θυμάτων του ιού. Καλεσμένοι στη φετινή εκπομπή είναι η Mila Kunis και ο Snoop Dogg.

Ακολουθώντας τo παράδειγμα του τηλεοπτικού αστέρα, ο Bono επέλεξε να πρωτοστατήσει σε ένα άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα, για τον ίδιο φιλανθρωπικό σκοπό. Συμπαρουσιαστές της εκπομπής στο πλευρό του τραγουδιστή των U2, θα είναι οι ταλαντούχοι κωμικοί ηθοποιοί, Will Ferrell και Chris Rock.

Για τη συγκέντρωση εσόδων, θα πραγματοποιηθεί ένας τηλεοπτικός μαραθώνιος, μέσα από τον οποίο φίλοι του συγκροτήματος και θεατές από όλο τον κόσμο θα μπορούν να προσφέρουν ένα χρηματικό αντίτιμο για να διεκδικήσουν αντικείμενα ή ακόμα και «εμπειρίες» που θα χορηγήσουν ειδικά για τον σκοπό διάφοροι αστέρες από τον χώρο του θεάματος.

Στη διάρκεια της εκπομπής που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα χρόνο, ο Bono μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στον Jimmy Kimmel για το κανάλι ABC, δήλωσε ότι το φιλανθρωπικό του ίδρυμα έχει κατορθώσει να προμηθεύσει με φαρμακευτική αγωγή 21 εκατομμύρια ανθρώπους που βρισκόταν σε πραγματική ανάγκη.

Ωστόσο είχε συμπληρώσει στην ίδια συνέντευξη πως: «Υπάρχουν ακόμα 400 μωρά που γεννήθηκαν μόλις σήμερα και είναι ανάγκη να μην νοσήσουν με τον ιό, που δυστυχώς τους μεταφέρθηκε κατά τη γέννα. Θέλουμε να το σταματήσουμε αυτό και ξέρουμε τον τρόπο για να το πετύχουμε μέχρι το 2020».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker