kiss-logo
Now playingDUSK TILL DAWN ZAYN FEAT. SIA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Mια νέα κυκλοφορία και βιογραφική ταινία για τους Coldplay

Οι Coldplay διανύουν μια πολύ παραγωγική περίοδο, καθώς στις επόμενες μέρες θα απολαύσουν το αποτέλεσμα της πολύμηνης εργασίας τους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Coldplay διανύουν μια πολύ παραγωγική περίοδο, καθώς στις επόμενες μέρες θα απολαύσουν το αποτέλεσμα της πολύμηνης εργασίας τους.

Το συγκρότημα πρόκειται να δηλώσει την παρουσία του στη δισκογραφία με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Live in Buenos Aires», που ηχογραφήθηκε ζωντανά στη διάρκεια της 18μηνης περιοδείας «Α Head Full Of Dreams World Tour», κατά την οποία εμφανίστηκαν μπροστά σε πέντε εκατομμύρια οπαδούς τους.

Το νέο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου, με την ειδική έκδοση να περιλαμβάνει ακόμα δυο DVD, το «Live in Sao Paolo» και φυσικά την ταινία «Α Head Full Of Dreams».

H ταινία προβλήθηκε σε επιλεγμένες αίθουσες μόνο για μια συγκεκριμένη μέρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Το φιλμ αποτυπώνει στιγμιότυπα των μελών και αποσπάσματα από τα 20 χρόνια της σταδιοδρομίας του συγκροτήματος.

Oι Coldplay πάντως φαίνεται πως τα έχουν καταφέρει εξαιρετικά καλά στην καριέρα τους, αφού έχουν γίνει αποδέκτες συνολικά 107 βραβείων και έχουν καταφέρει να πουλήσουν περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα άλμπουμ.

Το συγκρότημα του Κρις Μάρτιν, που δημιουργήθηκε το 1996 στο Λονδίνο, έχει επίσης καταφέρει να προσελκύσει 38 εκατομμύρια followers στο Facebook καθώς και να κατέχει τον τίτλο του Νο.1 streamed rock band στην ψηφιακή πλατφόρμα του Spotify.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker