kiss-logo
Now playingI FOLLOW RIVERS LYKKE LI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

To νέο σινγκλ της Ariana Grande ξεπέρασε τις 100 εκατομμύρια μεταδόσεις

Πρόσφατα, η σύνθεση της Grande δημιούργησε νέο ρεκόρ, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει στον συντομότερο δυνατό χρόνο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το νέο σινγκλ της Ariana Grande, με τίτλο «Thank U, Next», κυκλοφόρησε μόλις στις 3 Νοεμβρίου 2018 και αποτελεί προπομπό του επερχόμενου, πέμπτου κατά σειρά στούντιο, ομώνυμου άλμπουμ της.

Με την κυκλοφορία του το νέο τραγούδι κατάφερε να γίνει Νο.1 επιτυχία στη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά, την Ιρλανδία και τη Μαλαισία, ενώ έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Σκωτία.

Πρόσφατα, η σύνθεση της Grande δημιούργησε νέο ρεκόρ, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει στον συντομότερο δυνατό χρόνο, τις 100 εκατομμύρια ψηφιακές μεταδόσεις στην πλατφόρμα του Spotify.

Κάτοχος του προηγούμενου ρεκόρ ήταν η Taylor Swift, η οποία είχε ξεπεράσει τις 9,1 εκατομμύρια ακροάσεις σε διάστημα μόνο 24 ωρών.

Η Ariana Grande κατάφερε να ξεπεράσει το όριο των 100 εκατομμυρίων, στο διάστημα των 11 ημερών από την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Με το νέο της σινγκλ η νεαρή τραγουδίστρια καταφέρνει επίσης να αγγίξει την κορυφή του Billboard Digital Songs sales chart, καθώς σύμφωνα με την αποτύπωση της Nielsen κατάφερε να ξεπεράσει τις 81.000 ψηφιακές αγορές και τα 71 εκατομμύρια μεταδόσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη διάρκεια της πρώτης μόνο εβδομάδας κυκλοφορίας.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker