kiss-logo
Now playingSMOOTH SANTANA FEAT. ROB THOMAS
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Την τελευταία τους περιοδεία ανακοίνωσαν οι θρυλικοί KISS

Οι KISS σχεδιάζουν να πάρουν τους δρόμους για μια ακόμα φορά, για μια μεγάλη, παγκόσμια περιοδεία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ύστερα από μια καριέρα 45 ετών, οι θρύλοι της ροκ μουσικής, ανακοινώνουν ότι σκοπεύουν να αποσυρθούν από τη σκηνή και τις ζωντανές εμφανίσεις.

Οι KISS σχεδιάζουν να πάρουν τους δρόμους για μια ακόμα φορά, για μια μεγάλη, παγκόσμια περιοδεία σε στάδια και συναυλιακούς χώρους, που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, θα συνεχιστεί το καλοκαίρι και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2019.

Η περιοδεία του συγκροτήματος, με τίτλο «End Of The Road», θα καλύψει πόλεις της Βόρειας Αμερικής στο πρώτο σκέλος της, ενώ ακολουθεί η Ευρώπη, η Αυστραλία και αργότερα η Νέα Ζηλανδία, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Η αρχική ανακοίνωση της περιοδείας είχε γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από ένα μήνα, στη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος America’s Got Talent προκαλώντας διαδικτυακό χάος στη σελίδα του συγκροτήματος λόγω χιλιάδων επισκεπτών.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι KISS έχουν ενταχθεί στο Rock & Roll Hall of Fame και έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα πιο εμβληματικά συγκροτήματα της ροκ αναφορικά με τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Τα μέλη του συγκροτήματος, έχουν δηλώσει ότι αφιερώνουν αυτή την τελευταία περιοδεία στα εκατομμύρια των αφοσιωμένων οπαδών τους ανά τον κόσμο.

Σε όλες τις συναυλίες θα υπάρχει η δυνατότητα για Meet & Greet με το συγκρότημα έναντι αντιτίμου, ενώ εισιτήρια διατίθενται ήδη σε προτεραιότητα για τα μέλη του KISS Army fan club.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker